Försenat firande, helkväll på stan och magiska munkar

Min fredag började med att jag träffade Sanna Flygare som är inredare och ska hjälpa oss med sista touchen på vår lägenhet! Iiih så spännande!

Efter ett par timmar i lägenheten där vi gick igenom vad vi är sugna på att förändra så gick jag bort till By Timos showroom för att kika på deras vårkollektion. By Timo har SÅ fina vår och sommarkläder!

Till lunch hade jag bokat in en dejt med William. Herregud så härlig den var. Stockholm sken, alla var på bra humör och så unnade vi oss varsitt glas champagne.

När jag kom hem hade jag fått denna fina bukett med en tros-ros (!) från Lace Laboratory. Bästa trosorna i världen.

Och när kvällen kom gjorde jag i ordning mig för firande! Sam fyllde ju 30 år för en månad sen och då gav vi honom bland annat en helkväll på stan. Vi ses ju ofta men alltid med familj och Dante så det kändes härligt att investera i barnfri tid tillsammans. Viktigt att ta hand om sina relationer.

Vi hade bokat bord på NoiNobis som är en av de bästa restaurangerna i stan om du vill äta gott men ändå vara i en festlig miljö.

Jag åt en carpaccio först och sen deras tonfisk med massa olika tillbehör som vi delade på. Riktigt gott!

Pricken över i:et blev denna dessert: mini-munkar med nutella, hallon och vanligglass. Herregud!

Efter middagen var humöret på TOPP så vi gick vidare och drack drinkar. Slutade med att vi promenerade hem vid 03.30… tiopoängs-kväll!

Dagen efter mådde jag sådär… man kan säga att jag inte höll tillbaka på festligheterna kvällen innan. Så i lördags gick vi hem till svärföräldrarna så att de kunde ta hand om både oss och Dante. Tur att man har dom ♥

De lagade pulled beef till lunch som var allt man önskar när man är bakis.

Och sen tog vi en lång promenad i det härliga vädret.

Väl hemma blev det lek fram till läggdags.

Och när lillis somnade åt vi middag, började kolla på Mello och somnade 20.22…

… hehe 🙂

Så blev det söndag och dagen började med gos i soffan. Det här barnet??? Jag är besatt av honom. Känner liksom att jag gör omvärlden en otjänst om jag inte delar med mig av alla gulliga bilder på honom haha. Älskar älskar älskar älskar sönder honom.

Vi åt pannkakor till frukost.

Innan förmiddagslek.

Till slut blev det dags för söndagsfixet. Killarna lämnade lägenheten medan jag vädrade allt, tvättade och fixade.

Och när kvällen kom var lägenheten i toppskick! Då kröp vi ner i soffan med mackor till middag och färska bär till efterrätt med en stor kopp te och en film.

Allt man vill ha i en helg ♥

  1. Hej! Dantes säng ser så mysig ut! Hur bäddar ni? Jag har också en liten bebis (6 mån) och tycker att det är svårt att få till det mysigt i spjälsängen! Tack för en fin blogg!

  2. Måste bara säga att du ser fullkomligt strålande ut på alla bilderna i den gröna klänningen! Så vacker och helt smashing, hoppas du vet det och känner det själv. Och hoppas jag kommer vara lika smashing när jag har en liten bebis!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi