Blown away

WOW vilka fina ord om sajten från alla håll och kanter – tack tack tack!

Att lansera VÄRLDENS finaste sajt igår och ha release för VÄRLDENS finaste bok idag är fan inte klokt. Ikväll har vi en liten och intim releasedrink på Hamiltons killes restaurang. Det blir vin, gott käk och lite boksnack. Hur mysigt!

Även om det är mycket jobb och det känns i kroppen så är jag oändligt tacksam. Att jag gör så roliga saker och att det går bra. Att jag jobbar med så fantastiska människor och att vi har roligt. Jag trivs lika bra i min jobbtid som min fritid och det är en dröm att få ha det så.

Nu ska jag sticka iväg på ett lunchmöte och sedan göra mig tjusig inför ikväll. Men lite innehåll ska upp också! Min helg i bilder och Frågor med Forni här på bloggen. Men också en minipodd med mig och Hamilton där vi pratar om På andra sidan nattenFORNI senare idag. Och ni har väl inte missat de fina bakgrundsbilderna till mobilen som Louise har ritat till er ifall att ni vill ladda ner dem? Klicka här!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi