Chimi Eyewear: the love for #006

INLÄGGET ÄR ETT BETALT SAMARBETE MED Chimi Eyewear

Visste ni om att Chimi har gjort ett samarbete med Net-a-Porter? Världens härligaste bubbelgumsrosa solglasögon! Det är deras modell #006 som de har tagit fram i en unik färg och en magisk förpackning tillsammans med Net-a-Porter.

Du hittar Net-a-Porter-brillorna här (klick!). Modellen #006 är ju vårens trendigaste brillor, jag tror att det var Kardashian/Jenner-systrarnasom startade trenden, visst var det?

Anyway, när jag såg dem första gången tänkte jag ”gud vad snygga” och sen ”de där kommer aldrig passa mig” men när jag fick hem dem insåg jag att de visst passar mig, det handlar bara om att styla dem rätt. Älskar att köra en helvit look och bubbelgumsrosa brillor eller i sommar, vid poolen på Mykonos, med en svintajt baddräkt och stram hästsvans. Hur härligt!

Coco #006 hittar du här

Jag har ett grymt erbjudande på Chimissolisar till er, perfekt nu när våren VERKLIGEN är här (finally!).

Koden ”FORNI10” ger 10% rabatt på ett par och FORNI20 ger 20% rabatt på två par eller fler.

Chimis solglasögon ligger på 899kr ordinarie pris så det ca 800kr för ett par eller 700kr styck om du köper två par eller fler.



#006 i Acai hittar du här

Chimi har fri frakt över hela världen (!) och totalt sex olika modeller i tio olika färger – one pair is not enough 😉

Erbjudandet gäller till den 30:e april och du hittar hela sortimentet här Happy shopping!

 

  1. Veldig fin:) Toppen din er fra marvilleroad ikkesant? Hvilken størrelse har du i din? Har lyst til å bestille på nett, men usikker på hvordan størrelsene er..

  2. Vill bara säga att det verkligen strålar om dig senaste tiden. Om det är något speciellt du börjat göra eller något som hänt så hoppas jag det fortsätter för det klär dig. Jättevacker 💕

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi