Monday morning, I did’nt jump out of bed

Så var det måndag och jag tackar de högre makterna för att jag är mentalt med i matchen idag. Min kropp är svag, men jag känner mig tillbaka igen. Den Michaela som mentalt bröts ner av sjukdom och smärtstillande i förra veckan har försvunnit och kvar finns jag – precis så som jag är. Fortfarande sjukt svag kroppsligt men det är skönt att känna igen sin egen hjärna.

Dessutom betyder det att jag kan korra boken idag. Kl 18.00 ska den vara klar för att skickas till tryck – IIIH!!!

Vill passa på att tacka alla som erbjöd sig att frivilligt och utan kostnad korra min bok. Blev på riktigt helt chockad över hur snälla folk är när det verkligen gäller – hur vissa ställer upp och hjälper till. Verkligen tack till er som erbjudit sig via bloggen och på mejl.

Som tur är har jag inte bara en utan två korrläsare via mitt förlag (samt min redaktör som är skänkt från ovan) så jag är inte orolig alls över hur boken ser ut rent grammatiskt. Jag har turen att vara omringad av proffs. Däremot är det min sista chans att få ändra namn, ta bort en mening som känns fel i magen eller byta alias på någon person. Den här boken är väldigt personlig och därför har det varit så viktigt för mig att få lägga en sista titt på boken innan den skickas iväg – så att allt känns rätt i magen och jag vet att jag kan stå för den.

Då kör vi – 224 sidor läsning om ångest börjar nu!

IMG_0909

  1. Bra att du mår bättre och boken kommer att bli toppen! Skönt ändå att du hinner kolla den en sista gång så att det känns bättre i magen.:)

  2. Hej michaela! Vill först tacka för en fantastisk fin blogg <3 nu till varför jag skriver denna kommentar! Jag gjorde nyligen ett OTROLIGT intressant personlighetstest på https://www.16personalities.com Blev uppriktigt chockad över hur bra allt stämde och hur det helt plötsligt kunde kännas som att datorn kände mig bättre än många utav mina vänner. Och jag vet inte varför (kanske för att jag ofta känner mig lite som dig.. igenkänningsfaktorn i dina texter osv) men blev så nyfiken på vilken typ du skulle bli! Om du någon gång har 15 minuter över och vill ta testet vet du iallafall att det finns en som skulle vilja veta resultatet haha! Jag själv var INTJ typen.

    Ha en fortsatt bra dag och krya på dig! <3

  3. Hej bästa forni!! Gud va skönt att du mår bättre! Heja dig med korrläsningen! Längtar så mycket tills din bok kommer!! Jag har en fråga angående er förvaringsmöbel vid tavelväggen, såg att den är från Ikea, men vet du vilken modell det är? Heter den bestå? Och är den lite glansiga ytor? Jag och min kille har bott i vår lägenhet i 1 år nu och jag vill göra om lite och tänkte mig en liknande tavelvägg! Tack för att du är du! Kramis!

  4. Jag tänker på din titel på boken. Tycker det är synd att du lägger till tyvärr. Som att du ursäktar att du inte är perfekt. Tycker att du ska sätta punkt efter perfekt. Eller varför inte ”Jag är inte perfekt, tack och lov” eller nåt sånt 🙂 Bara en tanke! Ser väldigt mycket framemot din bok! Har läst och läser fortfarande dins tidigare böcker med största vördnad och kärlek. Lycka till! Puss

    1. Hej Louise!

      Jag tror att du kommer förstå ”tyvärr” när du läser boken 🙂

      Stor kram
      Michaela

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi