Yoga i Costa Rica med Yogiakademin (och mig!)

Om två veckor är det dags för mig och ett gäng tjejkompisar att åka till Costa Rica för att yoga med Yogiakademin. Vi kommer att bo på ett litet boutique-hotell precis vid stranden och så kommer vi att tillbringa dagarna med att yoga, meditera, äta god och hälsosam mat, hänga på stranden och bara vara i nuet. Det ska bli helt galet fantastiskt och välbehövligt såhär i vinterkylan.

Min vän Peter som driver Surf och Yogiakademin berättade att det fanns ett par platser kvar så tips! Kom med! Ni kan läsa mer här (klick!).

unnamed

Fina Jossan som leder yogaklasserna <3

  1. Åh, det låter helt underbart! Hade jag haft ett gäng tusenlappar som bara låg och skräpade på kontot så hade jag bokat direkt:P

  2. Så härligt <3 hade varit min dröm att komma iväg dit. Speciellt nu, när jag bara fryser hela dagarna och humöret inte alls är på topp 🙁

    Hoppas ni får en BÄST resa <3<3

  3. Kul att du ska dit om två veckor! Jag och min kille åker faktiskt också till Santa Teresa om en vecka och stannar där en hel månad! Vi åker ingen arrangerad resa men tänkte också typ yoga, surfa, upptäcka naturen och bara njuta av stunderna man får uppleva, kanske vi ses!

    Kram från Bella

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi