Loppislördag

  
TACK till alla sötnosar som kom på loppisen idag! Vi fick in massa pengar till välgörenhet och hade en himla härlig dag tillsammans. Jag hoppas att det blir tradition med Make it last-modeloppis en gång i halvåret, det är så kul! Mest att träffa er och snacka skit hehe. Ända tråkiga är när människor snor saker, tänk att det finns tjuvar, så jävla trist är det. Tur att de flesta människor har goda hjärtan.

Nu blir det ensamkväll för mig här hemma. Soffan, Modern Family-maraton och massa mat står på schemat. Ha en fin lördagskväll!

  1. Usch vad tråkigt att folk snodde saker!! =( Jag är supernöjd med den fina vita toppen från Ahlvar som jag fyndade hos dig! Hoppas du hade en toppendag!

  2. Jobbar i butik och har tagit flera snattare, blir så ledsen och irriterad varje gång! Och att man kan ta sig tiden att gå till en bloppis och sedan sno saker!? Nä, det är sjukt..

  3. Förstår inte hur man kan ta saker, och ännu mindre hur de kan ha på sig det och vara glada sen? Eller hur funkar de? Inget samvete, ingen empati?

  4. Hej Michaela! Detta kanske är lite of topic men har lite frågor om Marbella. Jag och 5 andra tjejkompisar håller på och planerar en resa till i sommar och vifunderar på att åka till marbella. Vi alla är 17 och 18 år. Är det (överdrivet) dyrt? Kommer man komma in på klubbar? Vad får man inte missa? Är det ett bra första ställe att åka till med kompisar? Vore jättetacksam för svar!
    Kram!

    1. Hej Alice!

      Marbella är ganska dyrt, men det går att komma undan billigare om man vill. Det är klart dyrare än klassiska charterorter som Rhodos eller Ayia Napa typ, men också mycket härligare och lyxigare! Klubbar är inget problem om man kommer i tid, är välklädd och endast tjejer. Så det behöver ni inte oroa er för! Marbella är fantastiskt roligt men det handlar lite om personlig smak och budget. Hoppas ni får en fantastisk semester! Puss

  5. Hej Michaela! Håller på att planera en resa till Italien till mig och min kille i maj/juni. Kan inte du ge mig lite tips? Bästa stället/ställena att åka? Vart bokar man smidigaste osv? 🙂 vore jättegulligt av dig! <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi