Sibiriens soppkök

IMG_6288

Jag och Maggan åt som sagt lunch på Sibiriens Soppkök idag. Jag åt en soppa med kryddig chorizo, potatis, lök, vitlök och massa kryddor. Den var SÅ god. Tyvärr inte en av dagens luncher men 130kr var den ändå värd.

Nu ska jag strax pipa från kontoret för att gå hem och ta det lugnt i några timmar innan jag och Lin ska ses för middag ikväll. Mysigt. Ha en underbar helg, puss!

  1. Hej Forni!! Jag behöver paniksnabbt tips om en god champagne ? Vilken är din favorit? Känns som det är ditt område, supertack!! (Måste finnas på systemet)

    1. Jag skulle rekommendera: Bollinger (ganska dyr dock, 450kr ), Bestheim (mycket gott mousserande vin för endast 94kr) eller Veuve Clicquot även känd som ”Gula Änkan” (kostar 400kr). Lycka till!

  2. En mysig kommentar såhär en lördagsmorgon…du ser gudomligt söt ut på bilden ovan – söt som en chokladpralin. Trevlig lördag! Kram

  3. Såg dig på bonusbay reklamen o du ser så snäll o genuin ut så tvungen att googla dig, hoppas du kommer synas mer på tv. Knappt hört talas om dig förut men kollat igenom senaste sidorna här, jättemysig blogg! Ville bara säga lite snälla saker här för förstod att du fått en del sura kommentarer (neggosar finns överallt, ge dem ingen energi). Ha en fin helg!
    Krista

  4. Alltså jag DÖR på ditt hår vad snyggt det är. Hur får du till det så att det ligger sådär snyggt bakåt? Och hur får du så mycket volym? VILL OCKSÅ!

    Puss!

  5. Hej! ” Flest skor vinner” var ju som din slogan förut på bloggen- passande nog eftersom du typ är skornas drottning! Gick precis förbi min hall och upptäckte att jag knappt äger några klackar ( dock ett par sjukt snygga jag köpte av dig från en bloppis) , tror fler av dina läsare skulle uppskatta om du gjorde en lite guide på de klackar som är ett ” must have” i varje tjejs garderob! 🙂 kram

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi