LIVE/LOVE/HOPE

Custommade har gjort en kollektion med t-shirts för Rädda Barnen som är riktigt fina, bra budskap och pengarna går till välgörenhet. Jag älskar när företag lyckas att mixa snygg design och eftertraktade produkter med välgörenhet och goda ändamål. Såhär handlar man julklappar med gott samvete.

T-shirtarna kommer att säljas i 100 olika butiker i Sverige, tyvärr står det inte i pressmeddelandet exakt vilka butiker det handlar om, men uppdaterar inlägget om jag hittar det. Om jag får ge ett minus till det här så är det att försäljningen inte går online, det hade underlättat om man är intresserad – nu måste man jaga upp butikerna som har dem till försäljning vilket blir ett extra steg mot försäljning. Om ni inte orkar det men ändå vill ge pengar till välgörenhet i julklapp rekommenderar jag Rädda Barnens julklappsshop. Den är fin.

  1. Och designshopen! shop.rb.se/ – grymma julklappar där en viss del går till Rädda barnen och online dessutom.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi