Stay strong.

Nu måste jag gå och lägga mig för om några timmar åker jag till Miami!!! Är sjuk och jävlig men imorgon ligger jag på en strand och tar ett djupt andetag. Har gjort en beställning på massa fin inredning till lägenheten ikväll också. Det är bra. Nytt och fräscht inför 2013!

  1. Hoppas ni får en underbar resa!! Det är ni förtjänta av tycker jag allt efter jag har följt er så pass länge på bloggarna och vet att ni sliter hårt. 🙂

  2. Okej. Hjälp.
    Det har gått tre månader och äntligen började allting kännas enklare och jag är glad. Jag skrattar och känner mig lycklig. Jobbar mycket och umgås med mina vänner. Dansar på helgerna och lever. Tog bort honom från instagram, som en knuff åt rätt håll. Som man måste göra för att inte påminnas om hur fantastisk fin han är. För att slippa örfilarna och onödiga tårar. För en halvtimma sen tittade jag på hans foton. Och han har träffat någon annan. Hon är yngre än mig, söt och verkar musikalisk. Käftsmäll. Helvetes jävla fan. Fan fan fan. Nu gick jag bara sönder.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi