puss.

Sitter på jobbet och försöker ta ett djupt andetag. Livet har snurrat i hundratio senaste veckan. Upp och ner hit och dit sen vips sitter man på jobbet en måndag och undrar vad fan det är som hänt senaste tiden. Så mycket händelser på så kort tid. Men det är så roligt att leva och det är synd att kroppen inte klarar av samma tempo hjärnan gärna hade velat hålla.

Idag ska jag gå hem efter jobbet, krypa ner i soffan och titta på två filmer på rad och äta hämtmat och somna innan klockan tio, så kör vi hårt imorgon igen.

Hur mår ni?

  1. Låter mys, det förtjänar du fina! Själv har jag precis påbörjat semestern med en partyhelg ute i skärgården och nu ligger jag i soffan och har True Blood Maraton. Livet är härligt att leva! Ha en bra dag ♥

  2. Jag inget annat än bara hålla med dig,tiden går så fort! Veckorna bara flyger iväg… Och så skulle man bara vilja göra så mycket mer än vad kroppen vill! Men det kommer liksom till ett stopp då man helt enkelt inte orkar mer 🙂 Det tyder bara på att man har ett bra liv och det rullar på bra! 🙂
    Btw,du känner inte mig men jag brukar kolla in din blogg och jag gillar verkligen den 🙂
    Kika gärna in på min blogg och tyck till 😉
    Kram Alexandra

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi