Morgon i Toscana







Jag tycker att det är lite läskigt att sova borta, men att vakna upp här känns som att vinna på lotto varje morgon. Idag bjuder Toscana på sitt bästa septemberväder med strålande sol.

Vi har redan varit nere bland vinrankorna och spelat in lite film, nu dricker jag förmiddagskaffe vid poolen, ska läsa lite innan det är dags för lunch. Sista dagen här så jag ska passa på att insupa miljön till hindra procent! Imorgon får jag dock äntligen träffa min man, som jag längtar alltså…

Ha en underbar lördag nu, puss!

  1. forni, efter ditt kloka inlägg om att sluta röka (tror det var vintern 2013) så undrar jag hur det går nu? röker du fortfarande den dagliga ciggen?

  2. tycker att du ska berätta mer om varför du tycker att det är läskigt att sova borta…så mycket som du reser? har aldrig fått den bilden av att du tycker att det är jobbigt. berätta mer snälla, jag själv har problem med att sova borta 🙁

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi