Torsdagskväll

Hur mår alla favoriter här inne?

Jag mår (som vanligt these days) toppen mentalt och på botten kroppsligt. Jag hoppas att jag får bukt med ryggen snart, det går åt lite bättre håll varje dag men det är LITE alltså. Men jag kämpar på med stretchövningar, inte så mycket bärande, knipövningar (måste stärka upp inre magmuskulaturen när ryggen tagit så mycket stryk) och en del värktabletter hehe…

Idag har det varit massa möten och fullt upp. Kändes som livet innan Dante. Möte 11, lunch 12, kompisdejt 13, nytt möte 14, möte 14.30, plåtning 16. Det var härligt, luften var varm och alla var glada. Mötena gick bra, jag hann svara på de mejl jag behövde emellan mina möten och så fick jag tanka kompisenergi med både Marith och Sofia under dagen.

Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på Modern Family, Damon seriestrejkar för tillfället (inte okej) då han bara vill jobba på kvällarna så jag kör mitt egna race tills vidare haha.

Vilken serie kollar ni på just nu?

Puss!

Glad tjej på Pas D’Art idag

  1. Vi kollar just nu på Ozark (säsong 3, så bra!!!! men mörk…) som mer seriös serie och blandar upp med Sex Education säsong 2 för omväxling. Nästa på listan är Umbrella Academy. Haha riktiga serienördar i detta hushåll.

  2. Tittar på Borgen på Netflix nu. Innan tittade jag på The long song på svt, den kan jag verkligen rekommendera!

  3. Flickorna i växeln på Netflix. Rekommenderas!! Är helt hooked! Så mysig, spännande, fint mode, intressanta karaktärer, kärleksdrama osv.

  4. En fråga till Frågor med Forni: Kommer dina plagg som du designade för Soft Goat komma in igen?

    Vill bara passa på att säga att du är min största inspirationskälla på alla plan. Du är verkligen en person som man inte mår dåligt av att följa eller blir avundsjuk på. Allt känns bara ärligt och inspirerande! Att gå in på din blogg och se att du skrivit ett nytt inlägg gör mig så glad. Vill jättegärna se mer inlägg om hur du vill klä dig i höst (tips på skor, jackor, basplagg etc).

    <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi