Spontandans, parkhäng och babyshower

I fredags sov Dante hos mina föräldrar och jag gjorde i ordning mig för en middag hemma hos Daniel.

Han har precis flyttat till en ny lägenhet som var så fin och hade en så jäkla härlig utsikt över takåsarna. Stort plus för terrassen… här kommer vi hänga mycket i sommar.

Vi åt en chiligryta som han lagat i flera timmar, drack vin och pratade om livet.

Efter gino och espresso martinis blev det spontandans i köket, vi var fem nära vänner som var där under kvällen och hade hur trevligt som helst. Älskar att bli bjuden på middagar, det är så lyxigt.

Dagen efter åt jag chokladfingrar i soffan framför sista säsongen av Orange is the new black som jag inte har sett än.

Sen kom den här nissen hem och då gick vi ut på en lååång promenad i det härliga vädret.

Vi gick till Tessinparken och gungade. Dante hatar vantar på ett sätt som är extremt… vad ska man göra? Tejpa fast dem? Vant-problemet är tillräckligt för att jag ska vilja flytta till ett varmare land för all framtid.

På kvällen åt vi rester från take away-lunchen framför sista avsnittet av Love is Blind!!!

Sen blev det söndag och babyshower-dags ♥

Det har varit så mycket vändor om hur vi ska göra med Petras babyshower men till slut landade vi att ett gäng överraskade henne i trädgården på Hotel Skeppsholmen med bubbel, sen gick vi in några stycken och åt en superhärlig brunch i en separat del av restaurangen.

SURPRISE! Jag trodde verkligen att hon skulle förstå men hon verkade bli lite överraskad trots allt – yey! Världens finaste gravida kompis.

Överrasknings-gänget!

Det kom in mängder med brunchmat som var helt sjukt gott. Langos med lax och picklad rödlök, avokadotoasts med färskost och jalapeno, laxsandwish, getost med rödbetor valnötter och honung, pannkakor med lönnsirap… SÅ gott!

Sedan avslutade vi med glass, kanelbullar, kaffe och presentöppning. Allt var minilitet och galet gulligt. Av mig fick Petra en utekväll extra allt när hon är redo! Det var en av de sakerna jag längtade mest efter – att få känna mig som mig själv. Och jag vet att Petra längtar efter att gå ut och ha kul så jag ska styra upp en riktig pangkväll åt henne. Kanske till och med sova på hotell? Så får alla killar vara hemma!

Längtar ihjäl mig efter Harry nu. KOM SNART!

  1. Hej! Vad är de för fin blus/klänning du har på dig på första bilden. Mycket fin o vårig. 🙂

  2. Overaller/koftor som man kan vika över händerna när dom är små. Sen när dom blir större och vill ta i saker så får dom typ lära sig den hårda vägen, när dom blir tillräckligt kalla så är vantar helt ok. Men mellan typ 1-2 så kommer det bli protester. Sen kommer även mössan åka av…

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi