WEEKLY PLANS

God morgon snäckor,

Har ni sovit gott? Jag hoppas att ni har det och inte vaknar med en klump i magen ♥

Den här veckan är ju påskvecka och jag förstår att många är ledsna över inställda planer och att inte få vara med sina familjer. Min mormor och mina föräldrar skulle varit hos vår släkt i Italien den här veckan men nu får vi fira påsken över FaceTime istället!

Mormor kan få vara med på Dantes första äggjakt här i lägenheten och nonna & nonno kan få vara med när vi ska äta påsklunch – allt över video såklart. Man får vara kreativ och hålla humöret uppe.

En positiv sak, för nu har jag hittat positiviteten igen till skillnad från förra veckan, är att jag facetimear mer med folk än vad jag någonsin har gjort. Alla uppmaningar att ringa till de äldre har gjort mig påmind och jag som inte är en van facetimeare har haft flera videosamtal med mor och farföräldrar senaste veckorna. Det ska jag fortsätta med även när den här krisen är över.

I alla fall! Den här veckan innehåller mycket hemmamys och familjetid, som för många andra. Fram till påsk ska vi bara vara hemma och jobba, hänga, gå promenader och njuta av det fina vädret som äntligen har kommit. Sen blir det lite påskfirande med de närmsta. Vad ska ni göra i påsk?

Ha en fin måndag, ut och njut av vårt fantastiska väder!

Ska man försöka sig på att baka någon tjusig påsktårta i veckan kanske? Foto härifrån – mums!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi