Fina kläder till bebisar

Det här blogginlägget innehåller annonslänkar

Söndag!

Hoppas att ni har en fin söndag i stormen. Vi firade Sam igår som har fyllt 30 med en riktig extra allt-middag så idag känner jag mig trött. Jag åt massa mat och drack riktigt bra rödvin och sånt brukar kännas dagen efter, jag blir mer och mer känslig för tunga röda viner för varje år som går känns det som? Nåväl, it was all worth it för jäklar vad trevligt det var. Mindre trevligt att min son var en tornado i sängen i natt (han sover med oss vissa nätter när han är väldigt igång för då orkar jag inte gå över till hans rum var 20:e minut…). Mamma sa igår att jag sov oroligt fram tills jag var 1 1/2 år så det är väl min lott i livet att få ett likadant barn som jag själv var…

Jag har i alla fall plockat ut lite gulliga bebiskläder här nedan! Dantes garderob är fullproppad i storlek 68 som han har nu, men om några månader går han upp till 74 och då finns det utrymme för lite nya, fina kläder. Det är verkligen sjukt kul med kläder till bebis för det finns så galet mycket fint!

Nu ska jag äta en bulle innan galningen vaknar från sin nap, sen blir det en promenad i stormen. Puss!

Hängslebyxor / FarfarströjaSkor / MössaNapp

Kanin-filt / Kofta / Skor / Väska / Rutiga byxor

Byxor / Kofta / Skor / Elefant / Vantar

 Patches / Napp / TröjaByxorSkor

  1. Båda mina barn sov oroligt fram till de var ungefär 2 år. Det var som att de behövde växa i sin sömn, på något vis. De var också magbarn. Men sedan dess, jädrar va gott vi har sovit hehe. Har ändå haft kompisar vars typ 4-åringar plötsligt börjat härja runt på natten, men vi tog allt i ett svep kan man säga 😉 Jag brukar tänka att alla får sitt och när man slår ut någon slags kvot av småbarnsåren så är det jämlikt för alla

  2. Såå fina kläder. Men en fråga gällande storlek (Bara nyfiken), är Dante liten för sin ålder? Min dotter har börjat använda storlek 74 nu och är 6 månader, oftast står det ju stl 74 i kombination med åldern 6-9 månader. Vet också att det är olika från olika märken.

    Kram och tack för en härlig blogg

    1. Han är inte liten för sin ålder (för då låter det som att det är något onormalt 🙂 men han ligger under medelkurvan för svenska barn! Både jag och D var små bebisar och jag är ju fortfarande en ganska petit person så han brås på sina föräldrar 🙂 Kram och tack för att du läser!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi