Bye bye, vacation…

Nu ligger jag i hotellsängen bredvid lillis som sover. Vi har precis ätit lunch vid poolen och bestämde oss för att gå tillbaka till hotellrummet så att Dante får sova i ett svalt rum innan vi går tillbaka till poolen någon timme till i eftermiddag. Sen tänkte vi äta en middag på ett hotell bredvid vårt som vi har fått rekommenderat till oss innan det är dags att hoppa på nattflyget hem igen. 16 dagars resande går mot sitt slut och om prick ett dygn är vi tillbaka i Stockholm igen.

Jag har SÅ mycket att skriva och berätta om resan och det kommer jag ta nästa vecka när vardagen sakta men säkert kommer tillbaka igen. Men först ska jag njuta av vår sista dag på världens härligaste semester, puss!

Tänk om jag hade vetat om för några månader sen, när Dante var spädis och hade så ont i magen och skrek hela tiden, att det skulle kännas såhär bra bara några månader senare. Det är verkligen som alla säger – det blir bättre – även om det inte känns så just då.

  1. Vad mysigt ni verkar ha haft det!
    Det är precis som du säger, det blir bättre. Sen kommer det nya faser hela tiden, så fort man tror att man har en fas under kontroll så är det någon som drar undan mattan och så är man inne i nästa 😉🥰

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi