Self-care, nystart och trender

Gud så mysigt det är att inte stressa fram massa innehåll från resan utan skriva något blogginlägg när man har lust och sedan satsa på full uppdatering när jag är hemma igen. Jag hade aldrig klarat av att ha fullständig blogg-paus för jag älskar bloggen, men det här upplägget har passat mig perfekt under semestern!

Tänkte passa på att tipsa om en del artiklar som kommit upp senaste tiden på FORNI. Gud vad mycket fint material vi producerar, så stolt över denna sajt!

10 tips för att fokusera på self-care varje dag

Vill du starta året på bästa sätt eller har du kanske till och med som nyårslöfte att ta bättre hand om dig själv? Läs!

7 plagg som gör det enklare att klä sig i januari

Shoppa smart, hållbart och snyggt med hjälp utav denna artikeln. Linda har listat vilka plagg det är du ska satsa på för att skapa januari-upplagan av din capsule wardrobe.

5 sätt för en nystart 2020

Om du verkligen vill rannsaka dig själv och komma in i ett bra mode 2020 så kompletterar du self-care artikeln med tipsen i denna artikeln!

Vilken concealer är bäst för dig?

Att ha en bra concealer som är lagom täckande och i rätt färg är a och o för din sminkning. Men det kan vara svårt att veta vilken concealer som passar just dig bäst. Amanda har djupdykt i ämnet och guidar oss genom djungeln. Läs denna för att känna dig som en makeup-artist efteråt!

5 stickade outfits att kopiera rakt av

Megafina outfits i olika prisklasser! Älskar!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi