Gravidvecka 32!

Hej från en bebismage vecka 32!

Det känns som att jag börjar komma till acceptans den här veckan. Att gå in i tredje trimestern från v.28-29 var en omställning för mig, magen växte jättemycket på bara en vecka och så var det som att jag gick från att ha hur mycket energi som helst, till att bara bli SUPERGRAVID.

Jag kände det lite som att jag gick på moln under den andra trimestern – precis som ryktena hade sagt – och var inte beredd på den vägg av graviditet jag möttes av när jag glatt skuttade in i tredje trimestern.

Jaja, läs mer om vecka 32 här i alla fall!

Sen har jag en ny video på Vecka för vecka-kanalen också! Visar upp några inköp till bebisen. Det roligaste jag vet är att se vad andra har köpt till sina bebisar, är nästintill besatt av det, så tänker att sånt är roligt att visa upp själv också!

Förresten, är det något speciellt ni hade velat se i vloggarna? Jag gör ju inte rörligt så mycket utan det blir den här videon i veckan nu under graviditeten, så om det är någon ni skulle vilja se får ni säga till!

Puss!

  1. Hade varit superroligt med mer rörligt material, älskar att följa dig i vecka för vecka! 🙂

    1. Håller med! Roligt med något annat än bara sitta och prata framför kameran 🙂 eller kanske en kombo, lite prat framför kameran och lite rörligt! Kram gillar dina vecka för vecka!

  2. Hej fina & grattis💙!!
    Skulle gärna se hur ni inreder barnkammaren 🤗, älskar att se all inredning. Och gulligare än barnrum finns väl inte?!😉

  3. Den pumpen hade jag och den är så braaa! Så skönt att lätta på trycket ibland 😂 eller fylla upp frysen så pappa kan mata om det krisar. Hehe.

    Så mysig vlogg 💖

  4. Tycker det är SÅ mysigt att få följa med på din/er resa till att bli föräldrar! & älskar sånna här vloggar! 😍 Håller även med att det hade varit kul att få vara med på när ni inreder barnrummet! KRAM

  5. Haha, önskar min kille hade varit lite mer som din och gillat prylar. För varje grej jag handlat har han ba: ”men nää, behöver bebisen verkligen det där?” Och jag ba: ”JA, älskling, bebisen behöver en vagn.” Well well, nu har jag gett upp och kör på, boar deluxe.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi