Inspiration: Kostymbyxor

Inlägget innehåller annonslänkar

Från vänster: Byxa 1, Byxa 2, Byxa 3, Byxa 4

 

Från vänster: Byxa 1, byxa 2, byxa 3, byxa 4

Jag får alltid mycket frågor om just kontorsbyxor eftersom jag själv lever i dem flera månader om året. Nu när våren kommer är beiga byxor alltid en hit men sen är ju de svarta ett säkrare kort (och riskerar inte att smutsas ner lika ofta hehe).

Jag har ett par svarta byxor som jag fullkomligt har BOTT i under två års tid. Det är även de jag har nu under min graviditet. Som att ha tights fast de är riktigt bra sydda och passar till precis allt. Här (klick!) hittar du dem.

Hoppas ni hittade några favoriter ni som är på jakt efter nya kostymbyxor. Annars får ni gå ut på stan och unna er en liten shoppingtur denna lördag. Puss!

Follow my blog with Bloglovin

  1. Hej!
    Först och främst, stort grattis till din graviditet. Jag väntar själv barn som är beräknat i augusti. Jag har letat med ljus och lykta efter snygga kostymbyxor för graviditeten men som inte kostar en förmögenhet (de används ju så pass kort tid..) har du något bra tips på vart jag kan hitta detta? Just nu lever jag i mina 2 gravidjeans från hm samt ett par kostym byxor där gummisnodden vilken dag som helat förmodligen kommer att spricka 🙂 Stor kram!

  2. Hej Michaela!

    Jag har börjat lyssna på din podd och den är underbar. Jag har nu också börjat läsa dina gamla texter och bok. De har verkligen hjälpt mig. Jag grävde verkligen ner mig i en olycklig kärlek och blev ganska deprimerad länge… jag tror det är delvis för att jag är högkänslig men också för att jag inte har haft några bra kvinnliga förebilder att vägleda mig i mitt liv. Du är så stark även fast du är känslig. En riktig krigare. Jag är så glad att du har funnit din kärlek och lever ditt drömliv. Din styrka ger mig styrka för att verkligen ta tag i mitt liv. Så tack för det. Ha det bäst! Kram

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi