BOOKBEAT

I samarbete med BookBeat

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jag älskar böcker. Att ta på dem, att dofta på dem, att läsa dem. Meningar så vackra att man inte vill vända blad. Hundöron och tilltalande omslag. Man kan lugnt säga att jag är förtjust i böcker.

Men jag är också väldigt förtjust i att lyssna på saker. Mest podcasts och ljudböcker. Eftersom jag går nästan överallt genom stan plöjer jag en del podcasts och böcker genom lurarna varje månad. Även när jag åker kommunalt så lyssnar jag på böcker istället för läser eftersom jag är åksjuk och när jag jobbar kan jag ibland ta en paus på en kvart för att lyssna på något, så att mina ögon får vila lite av alla intryck efter timmar vid datorn.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

När det kommer till ljudböcker så använder jag BookBeat, som jag även har ett samarbete med genom hela hösten (!).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nu har jag precis börjat på Elaine Eksvärds ”Medan han lever”. Jag är otroligt imponerad av Elaine och det är med en klump i magen jag lyssnar igenom hennes bok.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De här är böckerna som jag tänkte plöja igenom i början av hösten. Kärlek och relationer är ofta temat i böcker jag tycker om, eller så läser jag böcker av personer som inspirerar mig så som Elaine eller Fredrik Reinfeldt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det är så härligt att världen är fylld av så mycket intressant läsning och lyssning <3.

Ange kampanjkoden ”FORNI” så får ni en månad fri hos BookBeat! Varsågoda för mysigaste höstpresenten. In och registrera er här (klick!)


  1. Hej! Random fråga som inte alls har med inlägget att göra…

    Du har ju pratat en del om att gå i terapi för att jobba med sig själv eller för att jobba med sin ångest. Jag känner att jag skulle behöva göra just det. Framför allt ångesten kanske… Förstår om du inte vill outa till vilken psykolog du gick, men har du några tips på hur man hittar till en bra? Jag har liksom inte råd att testa 10 olika eftersom att 10 tillfällen är typ vad jag kommer att ha råd med initialt. Jag förstår att mycket är personkemi men vart börjar man leta? Hur hittade du din?

    Kram och tack för allt viktigt och fint du skriver i den här bloggen!

  2. Jag har fortfarande inte kommit igång med ljudbok. Trots att det skulle vara perfekt gör mig eftersom jag har lite svårt att läsa. Man kanske ska sätta igång då 😊

  3. Det här erbjudandet ska jag nyttja. Lyssnar väldigt mycket på podcast men har tänkt testa bookbeat för att variera mig. Vad bra att du samarbetar med dem 🙂

  4. Skulle vara en dröm om dina böcker fanns som ljudbok!! Med dig som läser. Skulle vara så fint att kunna lyssna på din nya bok om ångest, när man känner sig hjälplös. Vill ju ha den i bokform också, men det slog mig att jag gärna haft den även i ljudbok! Kram

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi