Vårstilen 2024

Jag är så GALET peppad på våren och sommaren 2024! Förra sommaren trodde jag nog att jag skulle kunna klä mig mer som vanligt, men det tar tid för kroppen att återhämta sig efter en graviditet och det är först nu ett år senare som jag börjar känna mig som mig själv, både i form av vad jag ser i spegeln eller känner när jag hoppar i mina kläder, men också i form av identitet. Nu tycker jag det är kul och inspirerande med kläder och beauty, inte alls stressat eller påtvingat.

En så härlig känsla!

Jag har sparat lite bilder från Instagram på hur jag vill se ut i vår, ska vi kika?

Kläder: 

Om ni följer mig på Instagram så vet ni att jag gjorde en färganalys (som alla pratar om just nu!) och påbörjade min transformation utifrån just min färganalys. Jag är en true/soft autumn och passar alltså bäst i jordnära färger samt guld eller rosé-metallics. Det som är så kul med färganalysen var att den egentligen bara bekräftade det jag redan känt kring min stil, men inte riktigt kunnat sätta fingret på. Som att jag bleknar varje gång jag är osminkad och har på mig svart. Eller att silverörhängen inte är så snyggt på mig fastän örhängena i sig är superfina! Eller att vissa mönster gör tvärtom än att få mig att poppa.

Ovan ser ni alltså looks som går i linje med de färger som passar mig. Varm vit, beige, kräm, khaki och guld är toner jag kommer ta med mig in i våren (för att under hösten gå mer åt burgundy, charcoal och midnattsblå!).

När det kommer till själva plaggen vill jag ha på mig klänningar i enkla snitt som Emely Slotte ovan, jag vill matcha ton i ton och så har jag till 100% fallit för trenden med lång jeanskjol som jag ska matcha med khakifärgad t-shirt och stora smycken i guld.

Hur fint!

Smink och hår: 

Som ni vet färgade och klippte jag håret efter min analys. Det är det bästa jag gjort, haha! Känns som att jag kommer fram på ett helt nytt sätt. Jag ser fram emot en kort frisyr med mjuka lockar, eller som här ovan med halv uppsättning som är så galet snyggt. Gällande smink har jag insett att jag ofta sminkar mig för hårt med markerade kinder och för mörka läppar när jag går ut. Nu ska jag gå mer åt det mjukt rosa hållet på läpparna och få in ännu mer bronzing och rouge (!) i min sminkning. Alexia som har liknande färger som jag (och även Sophia Richie) gör det perfekt.

Så peppad på att ställa undan bootsen och ta fram de öppna skorna! Hur tänker ni med er vårstil? ♥

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi