Nyårslistan för 2023

Här kommer samma lista jag fyllt i senaste åren för året som har gått, 2023, lets go!

Gjorde du något 2023 som du aldrig gjort förut?

Flyttade med en nyfödd. Födde barn utan bedövning. Blev tvåbarnsmamma. Och faktiskt en massa andra mindre saker men som varit stora för mig!

Vad var din största framgång 2023?

Baby Journey utvecklas i en rasande fart och det är hisnande att vara en del av och sanslöst roligt att driva. Vi har utvecklat en mängd nya funktioner i appen och är idag den största gravidappen i Sverige med nästan 9 av 10 gravida som laddar ner (!)

Och på ett personligt plan?

Jag är sjukt stolt över hur jag har hanterat min mammaroll som tvåbarnsmamma! Jag liksom mognade in i den rollen på en gång. Jag har varit väldigt närvarande i min föräldraroll och det känns bra i hela kroppen när man klarar av det trots att det stormar runt om.

Vilka platser besökte du?

Marbella och London

Bästa dagen på året?

Sista kvartalet av 2023 var det bästa, fram tills dess var stundtals rätt tufft. Jag tror det är någon av våra dagar i Marbella när vi bara har hängt på stranden med våra vänner. December var en väldigt bra månad också, allt flöt på och jag kände sån tacksamhet varje dag!

Vad gjorde du på midsommar?

Gaia var bara ett par månader och hade dessutom fortfarande kolik då, så vi tog båten till Fjäderholmarna med Damons föräldrar, åt midsommarlunch på Rökeriet och på kvällen vaggade vi bebis och hängde hemma.

Vilken var den bästa festen?

Stina fyllde år i somras i Marbella och vi var sex par som sågs utan barn för att fira henne. Middagen slutade med att alla dansade på bordet, djn spelade så galet bra musik och alla var sådär sommarpeppiga. Stjärnorna stod liksom rätt den kvällen, det var inte tråkigt en sekund. Sa till Damon dagen efter att det var en av mina roligaste festkvällar sen Dante kom till och med!

Bästa köpet?

Renoveringen av lägenheten, inte ett köp utan snarare en jädra massa men en investering för livet.

Bästa matupplevelsen?

I år har inte maten varit i fokus när vi flyttat och fått barn, det har blivit mycket snabbmat och take away. Jag kan inte minnas något som stuckit ut? Kanske min födelsedagsmiddag på Nota Blu som var mycket god!

2023-stilen?

Gravid och sen new mom of two… inte ashärlig mao. Ser fram emot att utforska min stil 2024!

Gjorde någonting dig riktigt glad?

Dante och Gaia. Jobbet och alla underbara kollegor. Känslan av att gå i mål med renoveringen. December i vårt nya hem. Vår Marbella-bubbla.

Och ledsen?

Ja. Att sälja, flytta, renovera, få barn, få kolikbarn, sjukdomar… det har varit en hel del tårar under året. Men det slutar med en känsla av trygghet och att stormen äntligen blåst förbi.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Gladare tror jag!

Något oväntat som hände?

Ja, i jobbet händer oväntade saker HELA tiden som jag behöver ta ställning till, även livet med småbarn är ju minst sagt oväntat. Men ingenting storslaget eller extra.

Vad önskar du att du gjort mer?

Praktiserat tacksamhet.

Vad önskar du att du gjort mindre?

Skrollat kanske?

Årets låtar?

Lyssnar enbart på Masked Singer-playlisten… Med vänlig hälsning, mamma till en besatt fyraåring

Favoritserie?

Åh varit så mycket bra serier i år som varje år. Lyxmäklarna Frankrike, Selling Sunset, White Lotus och Bachelor in Paradise har varit mina favoriter hehe…

Bästa filmen?

Triangle of Sadness

Bästa boken du läste i år?

Rosengädda-serien av Emma Hamberg. Sån perfekt serie att sluka under fjärde trimestern!

Vad gjorde du på din födelsedag?

Var i Marbella, firade med familjen på dagen och åt middag med Damon på Nota Blu på kvällen. Vi kom först och gick sist, pratade non stop, åt och drack gott och hade världens bästa kväll.

Är det något du saknar år 2023 som du vill ha år 2024?

Japp att inte vara mitt i renovering utan bara få leva och njuta av våra hem det ska bli så mysigt!!!

Nyårslöfte?

Inte så många som jag brukar faktiskt. Jag är väldigt tillfreds just nu och ska nog låta mig själv bara få vara i det ett tag.

Högsta önskan just nu?

Att livet fortsätter kännas så bra som det gör just nu ♥

Här kan du läsa nyårslistan för 2022!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi