Böckerna jag läste 2023


Jag läste 13 böcker under 2023! Så glad över det! Det sägs ju att man aldrig hinner läsa med småbarn men jag läste 12 böcker förra året och 13 i år för jag har haft det som nyårsmål. Att lägga undan skrollandet till förmån för att läsa har varit så galet skönt för mig. I somras när vi var i Marbella läste jag närmre 2000 sidor bok i Storytel-appen! Hela nätterna när jag matade Gaia. Som ni ser är det ingen tung litteratur direkt utan riktig lättsmält och MYSIG läsning vilket har varit precis vad jag har behövt i år. För dig som behöver samma sak kan jag varmt rekommendera varenda bok av Emma Hamberg som skriver böcker på precis det där varma ofarliga sättet man behöver när man exempelvis är nyförlöst eller höggravid. Eller bara på andra platser där man behöver en extra kram av läsningen ❤️

Inför 2024 tänkte jag fortsätta på samma spår, i alla fall tills Gaia börjar föris! Har ni några boktips till mig? Puss!

  1. Riktigt mysiga böcker! Jag har löst allt av Denise Rudberg, är dessutom med i två av hennes böcker ??

 1. Om du gillar mysiga böcker kan jag så rekommendera Christoffer Holst: Solsken och parmesan, Cilla Storm-serien, den glömda kokboken… etc 🙂

 2. Vill tipsa om De fenomenala kvinnorna på Grand Hotel. Perfekt blandning av fina miljöer, historia och relationer. Även den ganska lättsmält men en får kunskap på köpet!

 3. As long as the lemon three grows – den bästa boken jag läst i mitt liv. Det handlar om kärlek och hopp och har de mest oväntade tvisterna. Säg gärna vad du tyckte om du läser den <3

 4. Mina bästa böcker 2023
  – De fenomenala fruntimmer på Grand hotel
  – När vargarna kom
  – Karin Härjegårds böcker, Kallbaderskan bland fjällen och Sömmerskan och friheten

  Sen tyckte jag också väldigt mycket om au revoir Agneta och det börjar och slutar med oss!

  Alltid lika roligt när du bloggar ❤️

 5. Åh så här ser min läsning nästan alltid ut, bara mys!
  En bokserie jag älskat i år är av Jenny Clevström.
  Kirskålsgrannar, Tistlar i handelsträdgården och Trubbel i musteriet (börjat läsa den sista nu i mellandagarna och är halvvägs in lika bra som de andra två).
  Så fina och härliga karaktärer, fantastiska miljöbeskrivningar och ger absolut ett stort sug av att flytta till Österlen och hänge sig åt allt vad trädgård heter (och då har jag verkligen inte speciellt gröna fingrar).
  God fortsättning, alltid kul att se ett nytt blogginlägg här inne ?

 6. Kul att du har uppnått ditt läs-mål. 🙂 Det vore väldigt roligt om du vill läsa min debutroman ”Det är inte längre vi” som släpptes som tryckt verk och e-bok den 28 november – ljudboken kommer i vår. Det är en delvis verklighetsbaserad berättelse om otrohet, separation, vänskap och att bygga upp sin självkänsla så pass mycket att en vågar dejta och bli kär igen. <3

  https://www.bokus.com/bok/9789189841284/det-ar-inte-langre-vi/

 7. Små stora saker av Jodi Picoult! Enkelt beskrivet så får man följa en barnmorska som blir utsatt för rasism. Har en hatkärlek till den boken eftersom ingen bok jag läst efteråt är i närheten lika bra haha!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi