Höstlovshej

Hej gulliga ni!

Vi är i Marbella. Det är 23 grader varmt, vi är på stranden varje dag, badar i havet som är kallt som svenskt hav i början på sommaren och så äter vi glass. På kvällen äter vi chips och tar ett kvällsdopp i poolen innan läggdags vid 19-tiden.

För oss svenskar är värmen en lyx, för sydeuropéer är detta helt vanlig vardag. Man blir lyckligare när axlarna inte är spända av kyla. Alla mornar utan overall är en lite enklare morgon med barn. D-vitamin fyller själen med liv.

Ni är några som undrat vad som händer med bloggen och varför det inte kommer uppdateringar! Varför svarade jag ju på i förra inlägget – för att jag inte hinner. Och vad som händer? Ingenting. Den här platsen får vara en sporadisk plats tills vidare. Jag tycker inte om definitiva saker, att man måste bestämma, det blir för mycket press runt det. I dagsläget är bloggen en plats jag skriver i utifrån lust, och då får det bli inlägg när tid finns mellan jobb och barn och allt annat liv helt enkelt.

Gällande Forni.se i stort så har vi lagt själva magasinet på is tills vidare då tid för att driva det inte finns i dagsläget. Om det plockas upp igen kommer jag såklart säga till så att man kan gå in och läsa om man är intresserad! Magasin som Forni tycker jag behövs online, det är inspirerande och kul att följa plattformar kring kvinnor som inte rör en specifik person. Jag läser fortfarande papperstidningar som Elle och Styleby men hade gärna sett fler härliga onlinemagasin! Kan ni inte tipsa om något bra magasin om ni har något på lager? Online läser jag just nu Poosh och Goop typ men hade gärna utökat…

Vi avslutar med lite bilder från vår spanska lilla bubbla på jorden. Så glad att den är vår 🤍

  1. Ser så underbart ut!

    Kan ni tänka er/ha planer att någon gång stanna tex en hel termin när Dante är i skolåldern?

    Kram!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi