Ett nytt kapitel i livet

Reklam för Alexander White

Jag är så otroligt nöjd och imponerad över vår mäklarbyrå Alexander White och SUPERmäklare Joe Hed som hjälpte oss med försäljningen av vår lägenhet, helt galet trevliga och professionella och gjorde verkligen det till en rolig process från början till slut!

Joe hjälpte oss inte bara med försäljningen av gamla lägenheten, utan har även hjälpt till med en värdering av vår nya. Joe är verkligen världens bästa, tvillingpappa precis som min bror med stenkoll på läget utan att tappa mjukheten i hela processen. För mig är det viktigt att vår mäklare är proffsig men också genuint trevlig och det är verkligen Joe. Klarar inte av mäklare som inte känns genuina, det är en så enormt stor affär i ens liv eftersom det inte bara är en ekonomisk affär (ofta den största man gör i livet) utan även en emotionell då man lämnar sitt hem bakom sig. Jag har träffat så många mäklare genom alla visningar vi gått på och är så glad över att vi jobbat med just Joe som varit så engagerad i hela processen, från styling till fotografering och förhandling.

Om ni letar efter en mäklare kan jag varmt rekommendera Joe både för försäljning och värdering. Hälsa från mig när ni hör av er så bjuder Joe på stylingen inför fotografering och visning (!).

Här kan ni kontakta honom!

Känns lite konstigt att kolla tillbaka på alla bilder från lägenheten, det var ju bara en månad sen flytten men känns redan som så längesen. Även under fotograferingen var Joe på plats och hjälpte till med bollade vinklar, ljus och förslag på styling tillsammans med mig och fotografen för att resultatet skulle bli så bra som möjligt. 100% tillit!

Fina gamla lägenheten, stort tack för alla dessa år! Det känns så bra att det blev en lyckad försäljning och att den nu kan nyttjas av nya glada och uppskattande ägare.

Tips! Följ Alexander White på Instagram för otrolig inspiration till hem och inredning!

  1. ”tvillingpappa precis som min bror” är detta något som är viktigt när man väljer mäklare? ?

    1. Hahaha för någon kanske? Nej men tänker att det kan vara kul att få lite information om vem Joe är om man är nyfiken på att sälja med honom ?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi