Nu har vi flyttat!

I samarbete med Grabbarna Flytt

I veckan har vår efterlängtade flytt ägt rum!

Som ni förstått har vi haft det väldigt tufft senaste veckorna, förutom flytt och renovering och kolikbebis har det även hänt andra saker privat som har påverkat oss. Allt det här gjorde att jag kände att jag behövde ta in all hjälp jag kunde för att få vår flytt att gå ihop… Därmed bestämde jag mig för att anlita Grabbarna Flytt som har tagit hand om prick ALLT.

Hela processen med Grabbarna Flytt var otroligt smidig, från första mailkontakten har de varit så tillmötesgående med alla våra frågor och önskemål. Som sagt, av förklarliga skäl har jag varit lite tankspridd på senaste men oavsett hur många gånger vi ändrade oss kring dagar och tider var de flexibla med lösningar… jäkla klippor med andra ord!

Grabbarna Flytt erbjuder en rad olika tjänster och lösningar. För oss var packningen ett extra viktigt moment där jag kände att jag inte kommer ha tid och energi, och där kan man verkligen säga att Grabbarna Flytt levde upp till förväntningarna. För det första dök de upp med egna kartonger, inslagspapper, bubbelplast och allt man kan tänkas behöva för att ens prylar ska fraktas på ett smidigast och varsamt sätt. Sedan packade dom ner ALLT medan vi i lugn och ro kunde lämna hemmet på morgonen.

Jag skojar inte när jag säger att jag var i chock över hur snabba de var, hade knappt hunnit göra en nappflaska eller sätta på mig skorna innan halva köket var nedpackat i lådor haha! Vi hade även lagt till flyttstädningen i vår paketlösning, en mindre städ i den nya lägenheten och en rejäl städning i gamla så att den känns fräsch till nya ägarna – älskar när man kan lösa allt med samma företag!

Jag litade helt på att Grabbarna Flytt skulle ordna precis allt under flyttdagen, så under tiden satte sig den här slitna mamman på Brunkebergs bageri och njöt av en lyxig frukost i solen i sällskap med min perfekta lilla bebis.

Ska ni flytta, och speciellt som småbarnsfamilj, rekommenderar jag er verkligen att kontakta Grabbarna Flytt!

  1. Har också anlitat Grabbarna Flytt vid mina senaste 3 flyttar och håller med om att de är trevliga etc. Det jag inte gillar dock är att det alltid blivit ca. 30% dyrare än deras estimat, trots att jag har specificerat allt – vilka möbler som ska flyttas och deras storlek, hur många kartonger, hur många och stora växter, hur stor hissen är, hur bred trappan är, alla eventuella svårigheter (parkeringsmöjligheter etc.) Verkligen allt som kan påverka hur lång tid det tar. Senast sa jag t.o.m. till dem att verkligen försöka ge ett så korrekt estimat som möjligt baserat på mina tidigare erfarenheter men det blev ändå dyrare än vad de beräknat. Fortsätter anlita dem för att de är trevliga och proffsiga men trist att de inte kan ge en prisuppgift som i alla fall någorlunda stämmer.

  2. Hoppas du snart uppdaterar om första tiden med gaia 🙂 är så nyfiken och saknar dina inlägg 🩷

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi