Gaia ?

Den 11 april kl 14.53 kom Gaia till vÀrlden ?

3350gram och 51 cm lÄng. Alldeles perfekt.

Nu sĂ„hĂ€r 2 1/2 vecka senare Ă€r vi kvar i vĂ„r bebisbubbla, nĂ€sta vecka börjar Damon jobba pĂ„ kontoret igen men dessa dagar/veckor dĂ€r vi bara har varit med varandra har varit helt fantastiska och sĂ„ vĂ€lbehövliga. Ni ska fĂ„ en ordentlig uppdatering om livet med Gaia sen, jag ville bara kika in och sĂ€ga hej frĂ„n oss! Givetvis kommer förlossningsberĂ€ttelsen ocksĂ„. SÅN skillnad frĂ„n första förlossningen! Hörs snart, massa kĂ€rlek.

 1. Stort grattis! ❀ TĂ€nk att ni har skapat den hĂ€r mĂ€nniskan. Makalöst Ă€r det. ?

  Jag sÄg pÄ story att ni hade en jobbig dag igÄr med mycket magont för Gaia. Stackars henne, stackars er. Jag vet att du har gjort det hÀr en gÄng tidigare, med Dante, och att oombedda rÄd frÄn andra mammor sÀllan Àr populÀrt. SnÀlla bortse frÄn det hÀr om du vill. Min bebis hade ocksÄ magont och jag tyckte att ingenting hjÀlpte tills jag, trots att jag först vÀgrade, uteslöt alla mejeriprodukter + lök + vitlök + chili och annat starkt. DÄ blev magen gradvis bÀttre och sen var det borta. HjÀlper ju inte för alla och du har kanske redan testat.

  Puss Forni, du Àr bÀst <3

 2. Ett stort grattis till dig och din familj! VĂ€lkommen till vĂ€rleen, Gaia 🙂
  Skulle du kunna berÀtta om förlossningen, tiden pÄ BB och tiden efter BB i nÀsta inlÀgg??

 3. GĂ„r in hĂ€r flera gĂ„nger om dagen och hoppas fĂ„ lĂ€sa en uppdatering om hur ni har det och hur allting har gĂ„tt med förlossning, postpartum och allt dĂ€r till â˜ș? Hoppas ni har det bra pĂ„ alla sĂ€tt!
  Jag fick mitt andra barn i mitten pÄ mars och Àr sÄ nyfiken pÄ hur du har upplevt omstÀllningen att bli tvÄbarnsmamma, hur du ser pÄ bebistiden den hÀr gÄngen, dina kÀnslor kring kroppen och ÄterhÀmtning efter en andra graviditet
 ja, allt!

VÀlkommen att kommentera! Kommentarer godkÀnns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

TÀnk gÀrna efter en extra gÄng pÄ hur det kan uppfattas nÀr du framför kritik. HÀr inne visar vi respekt. Vi önskar gÀrna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

sub archi