Två veckor i tjugo bilder

Det är så speciellt att befinna sig i den här tiden där jag är nu. Med 10 dagar kvar till BF och känslan av att leva i limbo, när som helst förändras livet för alltid.

I fredags hade jag sista dagen på kontoret innan föräldraledighet och även om jag jobbar tills hon kikar ut så gör jag det hemifrån. Förutom jobb ska jag bara försöka samla så mycket energi som möjligt så att jag pallar med förlossningen. Pepp!

Med det sagt tänkte jag att vi kunde titta lite på senaste två veckorna genom telefonen.

Vi höll i en HLR-kurs på kontoret tillsammans med Länsförsäkringar. I appen har vi tagit fram mycket pedagogiska och tydliga videos på 5 minuter styck på vad man gör när ett barn sätter i halsen eller när man behöver utföra HLR. Om du är förälder – ta 10 minuter av din dag och titta på dessa videos! De kan rädda liv.

Vårt kök till lägenheten är klart men ska inte monteras förrän efter påsk. I sista sekund valde vi att byta ut några skåpluckor till hamrat glas och det är något jag är så sjukt nöjd med nu i efterhand, aaaah så fint det är! Från Himle Kök.

Även golvet till badrummet har kommit och ska läggas nu i veckan om jag inte missminner mig. Så himla nöjd med det här också. Från Stiltje.

En morgon bjöd jag Carro på frukost på Grand Hotel som tack för hjälpen med en grej. Vi lyxade till det med avokadomackor och fattiga riddare. Funderar på att unna mig en frukost där i månaden för det var typ månadens höjdpunkt!

En annan dag spelade vi in videos med Opokua Britton, som bl.a. jobbar som abortdoula, för vår del i appen som släpps i april kring Avbruten Graviditet. Tanken är att man, om man behöver avbryta sin graviditet i Baby Journey, ska få upp massa relevant information och stöd från olika sorters experter. På många sätt hamnar man utanför vården och i ensamhet när man går igenom ett missfall eller missed abortion och vi vill försöka skapa en plats i appen där man kan känna trygghet och få information om man går igenom detta.

En annan dag hade jag bokat in ett coachande samtal om amning och matning med Elins Amningsstöd, som jag ju nämnde i min veckouppdatering med lillasyster förra veckan. Åh jag är så glad över att jag gjorde det – nu känner jag mig faktiskt pepp på matning av bebis och inte att det bara är ångestfyllt!

Hos By Malina har våren och sommarens kollektioner kommit in så jag gick dit och spanade på nyheter. Den här kaftanen ska jag ha på mig hela sommaren när jag myser med min bebis i vårt hus i Marbella!

På tal om bebis, min barnmorska tipsade om den här boken att läsa för ett storasyskon som snart ska få en bebis och den har gjort succé här hemma, så nu tipsar jag vidare om den till er som också kanske ska få lillasyskon i familjen!

Varje månad har vi något som heter ”Members Journey” på jobbet där vi bjuder in en föreläsare, har en workshop eller hittar på någonting tillsammans för att växa och utvecklas, både som individer och som team. I mars var temat Feedback-kultur så vi har haft tre sittningar där vi på olika sätt jobbat med detta ämne. Så kul och utvecklande!

Inredningsgenomgång med Look Projects som är våra inredningsarkitekter för nya lägenheten. Fult blir det INTE!

Pannkaksfrukost varje lördag.

Hej vecka 39-magen och så blev jag överraskad med baby shower på kontoret!

Förra helgen bakade jag äppelpaj utifrån mitt egna recept. Gah den är så god.

I veckan var jag, Timmy och Damon hos Region Stockholm för att prata om kvinnovården. Det kändes väldigt roligt och viktigt att vara inbjuden och jag är stolt över att vi bygger en så stor digital plattform kring kvinnovård som gör att vi blir inbjudna till den här typen av samtal. På många sätt stöttar vi vården och ju mer vi kan påverka och samarbeta desto bättre tror vi att kvinnor kan få må under sin gravid och barnresa.

I fredags kom jag hem till det här somriga budet från By Malina! Necessären åker direkt ner i BB-väskan och korgväskan får följa med på soliga äventyr så fort våren kikar fram.

Another weekend, another pannkaksfrukost ♥

  1. Vilken viktig ändring i appen att det ska komma till n plats för oss med graviditeter som inte går som man hoppats. Vi var tvungna att sent avbryta en graviditet tidigare i år, och tomheten som uppstod när jag även då avbröt i apparna jag använde, kändes brutal. Så tack för att ni försöker hitta ett sätt att göra det outhärdliga lite bättre❤️

    1. Åh, jag beklagar sorgen och tackar för dina fina ord och kärlek. Massa varma påskkramar till dig <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi