Babyshower ?

I fredags blev jag överraskad med en babyshower! Snacka om överraskad ocksÄ > som ni ser pÄ den hÀr bilden nÀr jag kom till Grand Hotel haha. Eftersom det Àr bebis nummer tvÄ var det inte nÄgot jag hade rÀknat med sÄ jag blev verkligen sÄ glad, rörd och tacksam! Dessutom var de smarta nog att boka in det under arbetstid, jag trodde att vi skulle ha möte med en partner sÄ jag var helt instÀlld pÄ det och hade inte en tanke pÄ att det kunde vara nÄgot annat.

NĂ€r jag kom till Grand letade jag efter tvĂ„ mĂ€n i kostym och istĂ€llet sĂ„ sĂ„g jag mina nĂ€rmsta vĂ€nner sitta dĂ€r ♄ (förutom nĂ„gra Ă€lsklingar som tyvĂ€rr inte kunde vara med)!

Jag har haft nÄgra riktigt tuffa veckor (eller ja, en tuff graviditet) vilket ni ju har mÀrkt pÄ grund av frÄnvaron hÀr inne och energin om ni följer mig i andra kanaler. Det börjar nÀrma sig slutet av graviditeten nu och det Àr sÄ mycket jobb, renovering och kroppsliga besvÀr som tar all min energi tills jag kÀnner mig helt drÀnerad. Skör Àr helt klart rÀtt beskrivning för senaste veckorna sÄ dÀrför kunde jag inte tÀnka mig nÄgot hÀrligare Àn att fÄ sjunka ner i sofforna och bara vara mig sjÀlv.

Vi Ät afternoon tea, skrattade sÄ vi grÀt och hade vÀrldens mysigaste eftermiddag.

Jag kÀnde mig sÄ rik nÀr jag kom hem och la mig i badet sen. Att ha vÀnner som Àlskar en Àr att vara bortskÀmd med kÀrlek, och det Àr det finaste man kan vara. Damon hade fixat barnvakt över natten sÄ jag badade i en timme pÄ kvÀllen, la mig i sÀngen och vilade efterÄt. Precis det jag önskade mig och behövde!

Lillasyster fick dessutom SÅ fina presenter och jag som knappt köpt nĂ„gonting till henne blev mjuk i hjĂ€rtat nĂ€r jag sĂ„g alla pyttesmĂ„ klĂ€nningar och klĂ€der. TĂ€nk att jag snart har en bebis som ska ha pĂ„ sig det dĂ€r? En verklig liten mĂ€nniska som ska bli en del av vĂ„r familj :’)

  1. Men herregud sĂ„ mysigt och vilka fina vĂ€nner du har! Minns nĂ€r du skrev ett blogginlĂ€gg om nĂ€r du berĂ€ttade för dina nĂ€rmsta vĂ€nner om att du var gravid med Dante. Du berĂ€ttade om var och en av dina vĂ€nner och deras reaktioner, sĂ„Ă„Ă„ mysigt inlĂ€gg ? KĂ€nner igen nĂ„gra frĂ„n det inlĂ€gget och som Ă€ven Ă€r med nu, mysigt. Vilka andra vĂ€nner Ă€r i din nĂ€rmsta krets som inte kunde vara med? Fint med vĂ€nskap som hĂ„ller och Ă€r stark, Ă€ven om det Ă€r Ă€ldre eller lite nyare vĂ€nner ❀ OcksĂ„ intressant hur man tror man har en bild av vilka som Ă€r en influensers nĂ€sta vĂ€nner baserat pĂ„ vilka man ser oftast i hennes sociala medier, men sĂ„ finns det andra starka relationer bakom kameran sĂ„klart. Kram och tack för en underbar blogg

VÀlkommen att kommentera! Kommentarer godkÀnns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

TÀnk gÀrna efter en extra gÄng pÄ hur det kan uppfattas nÀr du framför kritik. HÀr inne visar vi respekt. Vi önskar gÀrna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

sub archi