Måndagslistan

Hur mår du idag?

Jag mår toppen! Kanske för att jag för första gången på tio dagar sov typ en hel natt (två kiss-uppvak bara). Jag har inte sovit mer än 4-5 timmar per natt på mer än en vecka så det var välbehövligt. Dessutom var jag sjuk hela förra veckan och idag känner jag mig nästan helt frisk.

Vad är din inställning till måndagar?

Jag älskar måndagar. Det är en dag avsatt för struktur och vem gillar inte att styra upp livet efter en mysig och unnig helg? På måndagar har jag veckomöten på kontoret och mellan dessa så strukturerar jag upp veckan, jobbet, livet ja allt som behövs. Måndagar är typ en av veckans bästa dagar nu när jag tänker efter?!

Finns det någonting som gör just den här måndagen extra bra eller dålig?

Med tanke på att jag är lite utvilad för första gången på ett tag, skulle jag säga att den är extra bra av just den anledningen. Om fem minuter kommer min falafelsallad till lunch, jag har ett superroligt möte om garderoberna i nya lägenheten i eftermiddag och så har jag bestämt mig för att fika med något gott innan dagens slut. Dessutom faller stoooora snöflingor utanför fönstret. Allt som allt: en extra bra måndag alltså!

Om du fick shoppa en fin sak till dig själv idag, vad hade du köpt?

Ooooh det hade nog varit den här jackan från Toteme som jag är helt galet kär i.

Vad blir det för middag ikväll?

Fisk och potatis! Klassisk måndagsmiddag, eller hur?

Vad är du tacksam för?

Att det är fettisdagen imorgon, att jag har ett hus i ett varmt land, min bebis i magen, min bebis utanför magen, mina kollegor och min nya bok som verkade superbra som jag började på igår!

Sammanfatta din helg i tre meningar:

Jag var sjuk hela förra veckan, så helgen gick i återhämtningens tecken! I lördags sålde vi vår lägenhet, åt semlor och lekte med Paw Patrols. I söndags blev det långpromenad i det fina vädret och söndagsfika hos Jossan & Josef – drömhelg!

Vad inspireras du av idag?

Vår barnmorska Maria på jobbet som hela tiden brinner så mycket för att hjälpa kvinnor och har så bra idéer. Jag har världens bästa jobb.

Säg en look du gärna hade haft på dig!

Den här Prada-looken på Pernille… åh. Längtar tills jag kan ha vanliga kläder igen!

  1. Jag tycker måndagar är som en uppförsbacke till helgen, det har jag alltid tyckt. Skolan eller jobbet tar upp de bästa timmarna på dagen. När man har sin fritid är det mörkt och orken är slut. Inget av det jag tycker är lustfyllt har jag energi till att göra. Kan du inte berätta lite mer om dina måndagar och din planering? Hur gör du för att din energi ska räcka till?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi