Februari i 25 bilder

Glad Alla hjärtans dag!! Här sitter jag i soffan med två sovande killar i huset och bestämde mig för att skriva ett blogginlägg mellan två avsnitt av You säsong 4. Klockan är 20.30 så att en av två är down hade man ju räknat med men båda två är kanske lite av en besvikelse… men så är småbarnslivet: man kämpar på.

Med det sagt tänkte jag att vi kunde titta på mitt februari i 25 stycken bilder! Är ni redo? Bra, då kör vi!

Vi hade en liten kick off med Baby Journey för ett par veckor sen. Här ser ni nästan hela Stockholms-kontoret samlade! Sedan har vi drygt 10 personer till som jobbar hos oss men sitter på andra platser i Sverige och världen.

Lägenheten har stylats och fotats för visning.

Och så har hela kontoret fått testa Smackan! Vad det är? Kika in här på torsdag så får du svaret!

Voila – min smacka!

En lördag lämnade jag Dante hos svärisarna för att äta brunch i fyra timmar med Petra. Under hösten orkade jag inte träffa några kompisar men nu har jag knäckt koden; jag träffar bara en eller två kompisar i taget! Då blir det lagom mycket för gravidhjärnan och gravidkroppen.

Vi hade babyshower för Malin på kontoret! Hennes lilla bebis kom faktiskt nu i dagarna ♥ Helt galet att tänka på att nästa gång är det min tur…

Åt middag med Amanda och Jossan en torsdag på en kvarterskrog, himla mysigt och energigivande. Vi pratade mest om renoveringar, något som är så tråkigt när man inte är inne i det själv – men sååå roligt att prata om med andra som också är i det.

Hur många semlor äter ni i februari? Jag äter nog 2-3 st i veckan. Tycker det är galet gott. Den här överraskade min kollega Amanda mig med när jag hade en dålig dag. Väldigt gulligt och omtänksamt ♥

Förra söndagen åt vi brunch med Malin och MarcusBroms och sen gick vi hem till oss för eftermiddagsfika och lek.

Har ni hört talas om Neko? Det är Daniel Eks (Spotifys grundare) nya företag där du kan scanna din kropp för att jobba preventivt mot sjukdomar. De bjöd in ett litet gäng för en middag på Soho House och så berättade de om tanken och målet med Neko. Jag har längtat efter något liknande inom hälsa länge och bokade en tid på en gång till både mig och Damon!

Förra veckan fyllde min älskade Petra 35 år! Det firade hon, jag och Carro med en spontan födelsedagslunch på Chez Jolie.

Det är värt att gå dit bara för deras madeleinekakor som måste vara godast i Sverige. Varför har inte fler ställen kakor på dessertmenyn? Kakor är det bästa som finns.

I helgen checkade vi in här, på Diplomat, för några dagars staycation!

På lördagen sov Dante hos mina föräldrar så att jag och Damon kunde gå på dejt, vilket var väldigt länge sen.

Vi åt en sen lunch på Främmat och delade på ett gäng mellanrätter. Enkel krog, grym mat. Gå dit!

På kvällen gjorde jag mig i ordning för Petras 35-års drink!

Hela vägen fram till 22.00 orkade jag, innan jag tog med mig min lösgodispåse och åkte raka vägen tillbaka till hotellsängen igen. Att vara gravid är så tråkigt på själva festen när alla andra dricker spicy margaritas och dansar – men så skönt dagen efter när man vaknar utvilad!

Det blev en lååång hotellfrukost i söndags: inga barn, ingen man, ingen tid att passa.

Där satt jag med min bok och njöt.

På kvällen gick vi hem till Pierre och Camilla på söndagsmiddag och när det blev läggdags för den minsta i familjen promenerade vi till hotellet igen.

Så blev det måndag och en ny vecka knackade på. Trots att februari brukar vara den månad jag gillar minst på året måste jag säga att denna februari hittills har överlevererat – både på väder, brist på vab (tack universum!), mysiga aktiviteter och roligt jobb. Hoppas att februari fortsätter såhär!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi