Torsdagssnack

Hej favvosar!

Hur mår ni?

Jag mår rätt bra faktiskt. Jag säger det som att jag är chockad och det är för att jag är typ det också. Jag har inte direkt mått topp senaste månaderna som ni vet… Den här graviditeten tog kål på mig, men senaste två veckorna har jag känt mig så mycket gladare! Det trots svår foglossning, massa stressmoment och att jag inte kan sova på nätterna.

Det är så sjukt när ens humör skiftar, för det är först när skiftningen har skett som man kan se hur dåligt man mått innan dess. Jag har verkligen inte haft någon livslust den här hösten? Medan nu är allt enklare och gladare bara. Jag är så tacksam för det och varje dag i min graviditet som jag mår bra så tackar jag universum för den dagen. Nu är det bara 11 veckor kvar! 11 veckor, dios mio. 

Vi hade ju hoppats på att vår nya lägenhet skulle vara klar tills dess men eftersom vi bytte byggteam innan julledigheten så kommer den inte bli klar förrän efter BF. På ett sätt har det varit skönt att släppa det, för då slipper jag vara så inställd på att jag måste flytta innan hon kommer. Att den inte kommer bli klar betyder ju att fram tills BF har jag en mindre sak att tänka på vilket jag behöver. Dom stora grejerna för kommande veckor är att vi ska lägga ut vår lägenhet till försäljning, spika sista grejerna i renoveringen och så har jag några stora jobbprojekt som ska bli klara. Jag har knappt träffat mina kompisar under hösten så jag ser fram emot att krama mina vänner lite dessa veckor också. Ikväll ska jag och BossePeter Pan-premiären med Pernilla Wahlgren! Orkar inte myset. Först ska vi äta pasta och snacka skit innan vi går dit och skrattar av oss några timmar. Min tjejkompis som var på genrepet sa att föreställningen var sjukt rolig så jag är inställd på skrattfest!

Nu är det drygt tio dagar kvar av januari. Vad ska du göra under dessa tio dagar? Jag ska fotografera vår lägenhet, äta semlor, umgås med våra familjer och sätta upp en plan för några roliga årssamarbeten. Puss!

  1. Tack för att du så ärligt berättar hur du mår. Känns så skönt att höra att vi är fler i samma båt. Är i v.12 nu och vet ärligt talat inte hur jag ska orka fram till BF, mår pyton och så ångesten över att jag inte orkar leka med min 2-åring. Mådde precis som du bättre i den första graviditeten (trots flicka) så var liksom inte inställd på detta. Hoppas det vänder snart och så skönt för dig att du mår bättre <3 Har följt din blogg så länge och igenkänningen är stor. Sluta aldrig blogga!
    Kram!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi