Horoskop, mental cleanse och resetips

Hur mår ni? Har ni en bra vecka so far?

Medan jag njuter av Marbella veckan ut vill jag tipsa om några av mina favoritartiklar inne på FORNI. Ni vet väl att varje vecka fylls magasinet med massa inspirerande artiklar och vi har faktiskt över 75 000 läsare i månaden på FORNI Magazine?! In och botanisera bland allt härligt innehåll ♥

Horoskop: januari månad

FORNI har teamat ihop sig med våra vänner på Oh la moon för att ta fram månadshoroskop! Vi kommer även att rekommendera en kristall för varje tecken och månad som passar bäst ihop med din energi. In och läs vad som väntar dig under januari månad!

Monthly picks: December

Spana in artikeln och bli inspirerade av mina och hela FORNI redaktionens top picks för December månad.

Starta året med en mental cleanse challange

Är du redo för en ordentligt nystart? Då kan en mental cleanse challenge passa perfekt för dig. Ett nytt år är alltid ett bra tillfälle för att reflektera över vad som gör just dig lycklig och vad du skulle vilja göra mer eller mindre utav under kommande år.

Reseguide: Paris Hotspots

Det är nog inte många av oss som missat släppet av den senaste säsongen av Emily in Paris! FORNI har listat några av Paris bästa hotspots – perfekta guiden för dig som planerar en resa under 2023!

Courchevel, Meribel och Val thorens – en Instagrammares guide över de tre dalarna i Franska alperna

FORNIs redaktör Linda Persson har spenderar julledigheten i de Franska alperna och satt ihop den perfekta guiden över de härligaste områden, bästa ställen att bo på, butiker som är värda ett besök och trevliga restauranger!

  1. Läst både din blogg och Forni lääääänge och upplever att det alltid är fokus på kvalité och välskrivna texter. Därför blev jag rätt förvånad över Januarihoroskopet av Oh la moon för där är språket under all kritik. Det slängs med engelska uttryck och ord till höger och vänster och vissa meningar är inte ens fullständiga. Det tog ner hela artikeln och allt kändes väldigt oseriöst, gick knappt att förstå vad ens horoskop handlade om. Hoppas på bättring framöver för resten av Forni håller som sagt superhög kvalité.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi