Framme i Marbella

Äntligen framme i Marbella! Som ni vet har den här hösten inte varit toppen för mig. Det här året har varit så jäkla… stort, liksom? Nästan för maxat. Och att må så dåligt under graviditeten är liksom svårt att förbereda sig på. Nu är i alla fall slutspurten på det här året här och det nya året kommer skålas in i Spanien ♥ Vårt underbara hus är också är inne på slutspurten att bli helt färdigt efter månaders renovering (hehe… 9 månader och 90% klart, det skulle varit klart i somras. Men den som väntar på något gott!). Sist vi var i huset var ju i oktober och då hade det precis blivit beboligt, men med en del saker som behövde finslipas… som den lilla detaljen med avloppsrör som läcker… Trots att huset inte var helt färdigt under vårt senaste besök kommer jag ändå ihåg känslan av att få landa i vårt alldeles egna hus, en dröm som går i uppfyllelse, och denna gång när vi kom ner kändes det ännu bättre än sist. Trots att jag drog på mig en ordentlig förkylning på vägen ner som hållit i sig.

Hur som helst tänkte jag att det skulle vara kul att visa er några grejer jag har packat resväskan med. SÅ länge sen jag satte ihop ett kollage till bloggen, sjukt mysigt, som jag gjorde varje vecka förut. Temperaturen i Marbella kommer ligga på runt 20 grader dagtid så jag ser fram emot att bryta av från mina mörka vinterkläder (gravidtights och kashmirtröja varje dag…) och istället plocka fram några favoriter från vår och sommar-garderoben som fortfarande passar.

Nu har jag ju inte hunnit använda något än eftersom jag varit sjuk sen ankomst, men jag tror att jag är frisk imorgon vilket betyder perfekt tajming till nyårsafton. Jag har fått en ny klänning av Petra som jag tänkte ha på mig tillsammans med en kort, glittrig jacka, YSL-väskan och stora örhängen.

1. Tröja / 2. Sandaler / 3. Väska / 4. Klänning / 5. Klänning / 6. Klänning (liknande) / 7. Solglasögon

Satte även ihop mina favoritprodukter som åkte med i necessären och får stanna här nere sen. Sån lyx att kunna ha en necessär här nere med mina favoritprodukter! NIVEA’s Luminous630-serie som motverkar pigmentförändringar har varit min bästa vän under den här graviditeten. SATAN vad bra den är – och prisvärd! Jag har ju jobbat med NIVEA hela 2022, så kul när man får jobba med produkter som man genuint använder och tycker om. Hett tips till alla som är gravida nu att köra den genom hela graviditeten för att motverka pigmenteringar!

1. Ögonskugga / 2. Bronzer / 3. Highlighter / 4. Läppstift / 5. Heat spray / 6. Argan oil / 7. Puder / 8. Dagkräm / 9. Fuktkräm

Nu ska jag återgå till min bok och mitt Spanien-lunk, hoppas ni har fina mellandagar och att ni får en glittrig nyårsafton imorgon. Vi hörs 2023 med nyårsmål, nyårslista och allt som hör till. Jag ska bara samla mina tankar först. Puss!

  1. Nyfiken på hur du tänker kring hållbarhet och klimatkris som vi ju befinner oss mitt uppe i!! Att renovera, flyga utomlands flera gånger per år samt promota konsumtion går ju helt emot det vi ALLA måste göra för ty överhuvudtaget ha ett jordklot kvar. I synnerhet vi som satt barn till världen borde ju ha extra intresse och känna extra stort ansvar för att leva klimatsmart. Hurtänker du där? Du är (eller kan ju vara) en förebild för andra och då blir det så oerhört fel att visa upp en livsstil som INGEN längre kan ha (konsumtion, flygresor, renoveringar och åter konsumtion!!)

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi