Dan före dopparedan

Senaste tidens julmys och så morgonens frukost

Jag jobbar alltid den 23:e och det är nog en av årets favoritdagar att jobba på faktiskt. Det ligger ett lugn över den 23:e, ingen annan vill något utan jag kan i lugn och ro avsluta mina egna små projekt inför julafton. Idag hade jag det extra lyxigt med sovmorgon. Dante sov hos hans farföräldrar igår för att fira hans farmor som fyller år idag. Så medan han har haft det toppen med farmor och firande, fick jag slå in julklappar i lugn och ro följt av tio timmars ostörd sömn. Jag vaknade halv nio (av mig själv :’), tog en lååång dusch, orkade använda både hårmask och raka benen för första gången på veckor och sen åt jag frukost framför Nyhetsmorgon utan att bli avbruten. Gröt och julvört med julskinka – säg något godare!

Nu har jag avslutat några timmars kontorsjobb och ska ner på stan för att fixa sista grejen inför julen och ledigheten. Vi åker till Marbella tidigt den 26:e så det är både jul och några veckors värme som ska förberedas. Jag känner mig så redo för den här pausen och tänker på när vi kom hem från Marbella sist i höstas. Då tänkte jag ”Nu gasar vi fram tills jul” och jesus, det har vi verkligen gjort. Det känns ibland som att mitt liv går i racerfart just nu med allt jag försöker bolla men om jag håller ut så kommer ju till slut sådana här dagar: dagar när jag känner pulsen gå ner, frukosten får ätas i lugn och ro och myset infinner sig.

Hur känner ni inför jul i år, är det något ni längtar efter eller har ångest inför?

Jag hoppas att ni får en superfin julhelg i vilket fall. Med mycket kärlek, trygghet och omtanke. Det är allt julen handlar om.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi