Hello Tint – personliga posters till barnrummet

INLÄGGET ÄR ETT BETALT SAMARBETE MED Hello Tint

Jag har ju inte skrivit om det förut, men jag har ju förutom Baby Journey även varumärket Hello Tint! 

Vad är det då? Jo världens gulligaste företag bara. 

(Jag reklammärkte eftersom vi säljer produkter hos Hello Tint, men det är viktigt för mig att ni är med på att det är MITT varumärke och inte någon som köpt reklam här inne <3)

Hello Tint är ett systerföretag vi skapat vid sidan av Baby Journey. Ett varumärke och webshop där du kan sätta ihop unika och personliga posters till barnrummet i vår alldeles egna designstudio. Med hjälp av mallar som vi har tagit fram, kan du skapa den perfekta presenten till någon liten person i din närhet, eller varför inte ditt eget barn? Det här är en sååå fin julklapp och blir ju även en gåva till föräldern då tavlorna är så fina och passar så bra in i varje barnrum.

Att skapa en poster på Hello Tint är busenkelt och ger utrymme till kreativiteten – utan att vara för komplicerad. Här kommer en guide på hur du gör!

1. Det första du gör är att välja om du vill utgå från en av de färdiga mallar på hemsidan eller så kan du välja att skapa din egen design från grunden.

2. I nästa steg väljer du vilken form, text och färg du vill ha. Vad kommer passa på just era väggar? Förutom huvudbokstaven i mitten kan du även välja en nedre text som passar för det barnet som ska få tavlan, antingen bara namnet, kanske familjens namn, ett roligt quote eller en kärleksfull text!

3. Därefter väljer du ut motivet eller motiven du vill ha med – här får du verkligen chans att spegla barnets personlighet!

4. Sist väljer du storlek och ram och sen är din personliga poster klar – redo att beställa hem till vart du än bor i Sverige!

Hoppas att ni tycker om vårt nya, fina varumärke som ska sprida kärlek och mys i varje barnrum ♥

  1. Hej! En fråga som jag tror att du kan besvara på ett klokt sätt. Det känns väldigt tabubelagt och jag känner mig väldigt ensam i att ens tänka i de här banorna.

    Jag har under åren tampats mycket med ångest och framför allt svartsjuka i min relation (utan grund, tidigare relationer har satt spår). Nu har jag och min sambo fått en liten dotter och han är en helt fantastisk pappa. Han visar mig dagligen att han älskar mig väldigt mycket och han ger vårt barn väldigt mycket kärlek. Trots att han gör alla rätt är jag svartsjuk – gentemot vår bebis som nu är ett halvår. Jag är rädd att han ska älska henne mer än han älskar mig och de gånger han kommer hem från jobbet och hälsar på henne först och sedan på mig får jag ett hugg av svartsjuka. Jag har yttrat den här ångesten med honom ett fåtal gånger och han blir nästan lite arg vilket jag kan förstå, antagligen tolkar han det lite som kritik. Han säger att han älskar oss båda lika mycket men på olika sätt och att vi är lika viktiga för honom. Trots det är jag så jäkla rädd att han ska älska vår dotter mer än han älskar mig. Det är ju väldigt speciellt att plötsligt behöva dela på hans tid och kärlek med någon annan. Jag förstår att det är ett ”lyxproblem” då det finns så många pappor som är otillräckliga och inte närvarande. Jag förstår också att det är tankar som är förbjudna. Är jag den enda som har dessa hemska tankar? Hur kommer man förbi dessa tankar? Hur tänker man för att slippa tänka som jag gör? Jag vill bara njuta av att se dem tillsammans, att se dem kramas och skratta och jag vill endast känna glädje och lycka över att ha en man som älskar vårt barn (och mig) så mycket som han gör. Han gör egentligen alla rätt gentemot mig också och det är väldigt tydligt att han älskar mig väldigt mycket, inte minst för att vi ska gifta oss i sommar.

    Kan tillägga att jag har gått en del i terapi innan graviditeten då jag har väldigt nära till ångest. Upplever dock inga jätteresultat av den.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi