Säkraste plaggen i vinter, horoskop och vintips!

Glad fredag finisar!

Unna er själva en lugn stund för lite mysig helgläsning, det ska jag göra! Ser verkligen fram emot att krypa upp i soffan med min bok, en stor kopp te och en tallrik med ett uppskuret krispigt äpple (min senaste craving – minst två om dagen tack!) och gärna en saftig lussebulle på det så är stunden komplett hehe…

Tycke ni också ska unna er lite helgläsning, vill därför tipsa er om några av mina senaste favoritartiklar inne på FORNI. Varje vecka fylls ju magasinet med massa inspirerande artiklar och vi har faktiskt över 75 000 läsare i månaden på FORNI Magazine! Så missa inte den fina platsen. Puss och ha en mysig helg!

Styla träningstights till jobbet – Här är tre sätt!

Stressig morgon? Gjort planer att träna efter jobbet? Den tiden på månaden? Eller bara en önskan om klä sig bekvämt utan att det ska synas? Utan tvekan är träningstightsen ett solklart favoritplagg i garderoben. FORNI har tipsen hur du stylar träningstightsen till alla tillfällen!

 

Horoskop: december månad

FORNI har teamat ihop sig med våra vänner på Oh la moon för att ta fram månadshoroskop! Vi kommer även att rekommendera en kristall för varje tecken och månad som passar ihop med din energi. In och läs vad som väntar dig under december månad!

 

Doing something unholy

Har ni hört Sam Smiths senaste låt, Unholy? Om inte, gör det nu! Det är kanske inte en låt som predikar en jättehög moral, men ibland kan det väl vara ganska skönt att släppa lite på moralen och gå på lust. Läs senaste Sexpectations artikeln och bli inspirerade att när det kommer till lust och attraktion kan det vara nyttigt att släppa på tyglarna…

 

Letar du efter en vinterjacka? Här är de trendigaste modellerna just nu!

 Vintern och kylan är här och vinterjacka har snabbt blivit det viktigaste plagget i garderoben. Ett återkommande problem för de allra flesta är att hitta konsten att klä sig snyggt och samtidigt hålla värmen. Vi har tipsen kring hur du sätter looken även om kylan biter.

 

Är du sugen på att lära dig mer om vin?

Har du funderat på att fördjupa ditt vinintresse? Då är den här artikeln något för dig! Med lite extra kunskap öppnas en helt ny värld som sträcker sig längre än till doft- och smaksinnet. Vore det inte kul att kunna imponera genom att gissa rätt på druvan nästa gång du blir bjuden på ett glas?

  1. Hej fina! Jag har precis landat drömjobbet och vill önska mig en ny, fin väska. Kan du tipsa om dina finaste just nu? Prisklass Max 25.000. Puss!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi