Frågor med Forni

Åh vilka inredningsarkitekter använder ni? Eller har du några tips? Såg så fint ut!

Vi har anlitat Look Projects, Helena och Victor, som hjälper oss att skapa vårt drömhem. Det blir faktiskt ett helt otroligt hem och jag kan inte vänta på att det ska bli klaaaart!

Vad fick du i födelsedagspresent? Älskar att läsa sådana inlägg!

Haha, jag med! Jag fick ett par sneakers från Chanel från Damon, en auktionsfyndad vas av Petra och massa kärlek <3

Jag vet att du tidigare har pratat om att du träffat en psykolog i omgångar. Jag bor i Stockholm och skulle också vilja hitta någon att prata med. Jag har sämre erfarenheter av att gå via vårdcentralen, och har inga akuta/allvarliga problem för en psykolog att hantera, men vill hitta någon att prata med kring allmän personlig utveckling, relationer, lättare ångest osv. Jag tänkte om du kunde prata lite om hur man hittar en bra psykolog?

Jag tycker att den lättaste vägen är att fråga om tips av vänner och bekanta! Det funkar i alla fall för mig som är oblyg kring sånt 🙂 Min senaste psykolog hittade jag från ett tips av en kompis. Annars hade jag googlat på psykologer i närheten av jobbet/hemma, läst lite om dem, mejlat några stycken och testat den som jag fick bäst magkänsla av. Funkar det inte kan man bara testa en annan! Lycka till finis!

Hej! Vet inte om du fortfarande kör frågor med Forni, men här kommer i alla fall en fråga: Jag är 23 och har varit tillsammans med min kille i 15 månader nu. Det är min första riktiga kille och allt mellan himmel och oss har känts superbra. För det första är han väldigt mån om mig och att jag har det bra vilket jag aldrig upplevt med någon annan kille innan honom. Han är den första som jag känner älskar mig tillbaka, på riktigt liksom. Inte bara för utseende eller för att få närhet liksom. För det andra har vi superbra kemi och har ex. jättebra sexliv, vilket jag inte heller har upplevt med någon annan än honom. Vi bor ihop sedan början på sommaren och allt har verkligen känts superbra och känns, på sätt och vis, fortfarande det.

Det är bara det att jag är rädd att jag inte utvecklas så mycket när jag är med honom, att jag inte utvecklas till min ”fulla potential”. Jag är en tjej med mycket power och som alltid gått min egen väg/gjort det jag vill oberoende andra, och han är mer en ”basic kille”. Jag vill ju att den jag är med och som jag älskar får mig att bli ännu bättre, och lyfter de sidor hos mig som redan är starka, så att de blir ännu starkare. Som det är nu så känns det snarare som att sidor i mig som inte är så aktiva naturligt av mig själv sätts igång och mitt driv och vilja sätts på paus för att ge det andra utrymme att få plats. Jag har mått dåligt över det här under hösten och för ett tag sedan pratade vi om det vilket var väldigt skönt eftersom något jag burit på släppte från mitt bröst, men jag tvivlar ändå på att det kommer att något kommer förändras. Jag tror nämligen att vissa saker i människor finns bara där, och att ändra dem är inte så lätt och inte heller alltid rätt. Mina föräldrar (som jag är väldigt nära) upplever att jag har förändrats sedan jag träffade honom och att ”jag” har försvunnit lite. Det låter så hemskt att säga men det känns inte så att de är så nöjda med att jag har träffat den här killen, som att de hade hoppats att jag skulle träffat någon annan.

Det jag undrar är; ska jag satsa på den här killen eller inte? Är han rätt för mig? Av min erfarenhet så är det inte så lätt att hitta kärlek, jag är ganska ”kräsen” av mig och har haft svårt att gilla någon som gillar mig tillbaka. Nu när själva ”gillandet” finns hos båda klickar inte detta…

Vill så gärna höra hur du tänker och resonerar, du brukar resonera så klokt.

Oj, jag kan omöjligt svara på den här frågan även om du ger mig den bakgrundsinformationen du ger nu.

För å ena sidan håller jag med om att den man lever med ska utmana en – om det är vad man behöver – så att man får en chans att ständigt växa i sitt liv. Eftersom man annars riskerar att torka ut liksom.

Men å andra sidan så tror jag också att vi ibland letar efter den där perfekta personen som inte finns. Man kan inte förvänta sig att ens partner ska kunna ge en allt. Du förväntar dig inte det från någon annan i ditt liv, så varför göra det av en partner? De delar du inte hittar i din kille kan du ju hitta i andra personer du står nära. Jag tror att många sätter sån press på partnerrelationen, som den omöjligt kan uppnå, och då går det liksom inte.

Du behöver inte ta förhastade beslut, låt relationen växa och se vad den blir längre fram så kommer du nog komma till ett naturligt beslut.

Massa kärlek!

Är gravid i vecka 36 och börjar nu dra ner på tempot. Känner bebisen varje dag och bondar mycket ?

Men svårt att se tiden efter BF, bubblan som alla pratar om… det är väl extra svårt när det är första barnet.
Nu när det närmar sig jul och BF funderar jag på en push present och så såg jag din knot ring du hade i en reel igår. Vart är den ifrån? ?

Åh grattis, snart är det dags! Så mysigt, omvälvande och mäktigt. Jag har en knot ring i den näst största storleken i roséguld från Engelbert. Älskar den och köpte den till mig själv förra året i julklapp. Det var årets bästa köp!

  1. till dig som bara letar efter någon att prata med. Psykologer behandlar sjuka, terapeuter tar emot friska. så googla efter samtalsterapeuter i din närhet. lycka till

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi