Trasiga kommentarer

Men hallå – vi upptäckte i veckan att kommentarsfältet inte fungerar! Skandal när men berättar mysig nyhet för er och allt. Jag har satt teamet på att lösa det och ger en update när allt är tillbaka som vanligt.

Idag är det fredag! Jag och Dante äter frukost as we speak, ostmackor och ägg och te till mig. Det är alltid min favoritstund på dagen. Snart ska vi packa hans ryggsäck och min jobbväska, välja kläder och möta fredagen. Min garderob har känts 70% lättare sen jag började med kapselgarderob-utmaningen och blev gravid. Som att man bara får acceptera det som finns istället för att tänka ”tråkigt, jag vill ha något nytt”! Jag väljer mina svarta byxor från By Malina, kashmirtröjan från Soft Goat och jackan från Toteme de flesta dagar. Dante väljer alltid sina spiderman-skor och tröjan från Polarn & Pyret med dinosaurie. Vi har alla våra favoriter 🙂

Hoppas ni får en mysig fredag och helg. Själv ska jag på Afternoon Tea med mamma, pappa och Timmy idag efter jobbet. Oj så mysigt! 🖤

  1. Har följt dig sen rar-tiden och din blogg har alltid varit min favorit. Hoppas hoppas hoppas du börjar blogga mer snart! ❤️

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi