Lillasyskon på väg ?

Så, den här lilla överraskningen kan jag äntligen dela med mig av! Jag är gravid och vi ska, om allt går som det ska, få ett lillasyskon till familjen i april nästa år.

Jag är galet tacksam och ödmjuk inför den här upplevelsen. Kanske mest av allt förvånad över att längtan efter ett syskon kom till slut och nu blir jag pirrig när jag tänker på det.

Jag har mått sådär, vilket är en av anledningarna till att bloggandet har minskat senaste tiden. Men eftersom nyheten är ute nu så kan jag dela allt som finns och händer i kroppen – vilket jag absolut kommer göra!

Så glad över att äntligen få prata med er om detta stora som händer i mitt liv och ser fram emot att göra den här resan tillsammans. Puss!

  1. Hej Michaela,

    Ville bara skriva och tacka för att du alltid inspirerat mig. Har följt din blogg (kollat in då och då) sedan du startade den och du har alltid lyckats inspirera. Det betyder jättemycket, tack fina, fina du för att du finns där och skriver om dina kloka tankar och känslor.

    Och stort gratis till graviditeten!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi