Weekly Plans

Min favoritplaylist är på i bakgrunden på kontoret och vi har två nya medarbetare på plats idag. Jag vaknade peppad på jobbet och tacksam över att vår vab verkade vara över. En lugn helg hemma lönade sig för idag var Dante frisk nog för föris och det behövde vi eftersom det är massa jobb den här veckan!

På tal om tacksamhet så har jag känt mig ovanligt tacksam senaste veckorna. Det går ju i perioder, ibland lyckas jag påminna mig själv över hur lyckligt lottad jag är medan jag ibland fastnar i problem och har svårt att ta mig ur de negativa tankebanorna. Just nu känner jag mig tacksam över allt jag har fått i år, det är verkligen några stora saker som har prickats av på drömlistan och förutom saker som utomlandsboende och karriär så har jag en frisk familj… ibland glömmer jag bort hur tacksam jag ska vara över det. Men så kommer dagar som den här helgen, när vi downsizear livet och stänger in oss vi tre i tre dagar, och då sköljer tacksamheten över mig. Min fina familj, mina fina killar. Har jag dom så har jag allt.

Vad är ni tacksamma över idag?

Idag är det den första måndagen i oktober och jag ska förutom min capsule wardrobe-utmaning, även utmana mig själv i att skapa det ultimata höstmyset för mig själv och min familj. Jag vill vara en basic bitch som postar bilder på mig själv i stora, stickade koftor med en kopp te i handen och som bakar äppelpaj varje söndag.

Hur ska du ta dig an oktober? Hoppas det blir en riktigt mysig månad för oss alla i alla fall ♥

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi