En tömd lägenhet, diamanter och event

I förra veckan var vi i nya lägenheten med arkitekterna för att spika den nya planlösningen. Det var första gången jag såg våningen tömd, utan några av den förra ägarens gamla möbler och saker. Vilken känsla det var! Den känns verkligen rätt ända in i benmärgen. Ser ni hur den badar i ljus? Jag tror att den har 16 fönster i alla väderstreck.

Vill ni se lite inspirationsbilder för renoveringen?

Förra veckan var jag inbjudan på en lunch hos Van Bruun som mitt hjärta Tess höll i.

Jag hinner tyvärr inte gå på så många events längre när jag jobbar heltid med Baby Journey, men eftersom jag tycker det är kul och viktigt att supporta försöker jag gå på ett i veckan i alla fall!

Finns det något härligare än en lunch som badar i diamanter?

Kanske det här då… i helgen hade vi ju kick off med Baby Journey på Ellery! Vilket ställe!

Efter konferens körde vi padel-turnering. Jag var inte bäst 😉

Mycket god middag också!

Bäst av allt är ändå frukostbuffén när man bor på hotell. Det är liksom höjdpunkten med hela upplevelsen haha. Who’s with me?

Här är en liten look från igår när jag hade en presslunch med ColdZyme! Min nya klänning är från By Malina, ni kanske minns att jag lånade den i vitt av dem förra hösten när jag och D var i Paris? Jag älskar modellen!

Åh det blev så lyckat och trevligt. Vad bortskämd jag är med mitt jobb!

Nu ser jag fram emot den här helgen som kommer kantas av födelsedagsfester. Vad ska ni hitta på?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi