Nu börjar livet!

Hej snäckor,

Jag sitter på kontoret, i rummet bredvid har dagens inspelning precis satt igång. Vår barnmorska Frida är här idag för att spela in filmer om bland annat bäckenbottenbesvär som släpps i appen under hösten. Jag slutar inte förvånas över hur mycket bra, viktigt och vettigt innehåll som vi hela tiden tar fram till Baby Journey. Det är så kul att skapa content som behövs, efterfrågas och gör skillnad för kvinnor under deras bebisresa. Jag blir så stolt över det vi gör!

På lunchen ska jag dock på en härlig lunch hos Van Bruun och spana på diamanter – snacka om kontrast att gå från bäckenbotten till diamanter men det är precis det jag älskar med mina dagar. Jag blir tillfreds när jag får lite av allt det jag tycker om – det lyxiga och härliga men också det viktiga som gör skillnad.

Senare ikväll spelar vi in höstens andra avsnitt av Nu börjar livet!!! 

Ni vet ju att jag var sommarvikarie i Rebecca Stella och Vanessa Lindblads podd när Vanessa ville ha ledigt i sommar. Jag och Rebecca hade så sjukt kul i podden och när Vanessa kände att hon ville sluta podda efter över fyra år frågade Rebecca mig om jag inte ville hoppa in och ta över. Jag ÄLSKAR jag dialogen med andra kvinnor och att vara en del av ett socialt sammanhang – och det finns typ ingen bättre plats för det än en podd. I måndags släpptes vårt första riktiga avsnitt och peppen som har ramlat in har varit helt otrolig. Det är så kul att fortfarande kunna förnya sig som influencer! Att jag efter 18 år fortfarande hittar nya vägar och sätt att kommunicera och hänga med andra tjejer på. Det här är en riktig nytändning och en kul kontrast till allt jobb jag gör med Baby Journey, så jag ser verkligen fram emot att utveckla podden under hösten. Ni kan lyssna på första avsnittet här!

Ni som redan har lyssnat, vad tyckte ni? Hoppas ni kommer uppskatta podden som kommer att innehålla höga toppar och låga dalar, så som livet faktiskt är.

Vi hörs imorgon med lite bilder från Italien, nu måste jag kika in i inspelningen. Puss!

  1. Jag som lyssnat på dina tidigare poddar blev så pepp och efter att ha lyssnat kan jag tala om att jag INTE blev besviken. Du och Rebecca är så roliga. Vilken energi ni sprider!! TACK <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi