Ciao amore!

Idag åker jag och Dante till Italien! Här kommer tio saker jag ser fram emot med det:

  1. Gå på min kusins bröllop på lördag! Dantes första bröllop, hur mysigt kommer inte det att bli!
  2. Ha på mig en matchande look med min son på bröllopet. Yes, vi har planerat detta.
  3. Äta glass!
  4. Ligga under ett parasoll på stranden med en bok.
  5. Gå till Delinda, som har den godaste köttfärssåsen i världen, där jag ska äta så mycket pasta att jag nästan svimmar. Det är viktigt att äta mycket så att man inte ångrar sig, för sen kan det dröja ett år innan man får äta den igen.
  6. Kramas med min nonna och nonno ♥
  7. Klämma ur det sista av sommaren.
  8. Äta massa mat och sitta runt stora bord med min släkt.
  9. Croissant med nutella på morgonen, kanske på stranden, och en perfekt skummad cappuccino.
  10. Det finns inget ställe jag är så avslappnad på som när jag är i Italien. Inga krav på hur man ser ut, vad man har på sig, att uppdatera sociala medier, skrolla på telefonen. Bara familjesemester när det är som bäst.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi