En glimt från vår sommar

Här kommer en bildskörd från vår sommar! Dante har blivit 3 år och sommaren har tillbringats med våra kära familjevänner som har varit i Marbella samtidigt som oss. Fokus? Långa dagar på stranden, äta lunch i skuggan, en glass per dag på eftermiddagen, mysiga middagar när solen gått ner, lugnt tempo, tid tillsammans och såklart – planering av vårt nya hus! I september står det klart, pirr!

  1. Jag är så nyfiken på baby journey! Det är en gratisapp, hur kan den generera lön till så många anställda? Vad gör alla ni anställt och vad är din roll som fyller en heltidstjänst? Tycker det är så spännande, kan inget om den här branschen 🙂

    1. Våra intäkter sker genom samarbetspartners och annonsörer, som för de flesta andra gratisapparna som finns! De flesta anställda hos oss jobbar med utveckling av appen, alltså kodning och inom tech-avdelningen. Sedan har vi tex projektledare, marknadschef, marknadskoordinatorer, affärsutvecklare etc. De jobbar med att marknadsföra och utveckla appen inom olika områden. Jag är innehållschef och jobbar med att ständigt se till så att det finns nytt samt uppdaterat innehåll i appen för våra användare. Vi har enormt mycket innehåll hos oss som tar mycket tid att skapa tillsammans med vår vårdpersonal 🙂 Hoppas du tycker om appen! Kram!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi