En underbar födelsedag

Igår fyllde jag 33 år! Jag verkar ha någon motsatt ålderskris för jag tycker att jag är sjukt ung, haha. När jag fyllde 30 år hade jag en riktig kris och kände att ”allt var över”, men nu har jag återhämtat mig och känner istället att jag har hunnit med så mycket, jag har så mycket kvar, och jag är precis där jag vill vara. Är inte det den bästa känslan?

Jag blev överraskad med skönsång och Chanel-paket av mina killar på morgonen. Hade inte väntat mig presenter eftersom vi köpt och renoverar två bostäder i år, så jag blev väldigt chockad och glad. Trots att Dante inte ville sjunga för mig på morgonen eftersom han var sur över att det inte var han som fyllde år, haha…

Efter en sväng på stan tog vi oss till Ulla Winbladh för att äta födelsedagslunch med mina föräldrar. Jag åt löjrom och stekt strömming. Ni vet ju att jag älskar Ulla Winbladh och går gärna dit på familjeluncher, så jag blev inte besviken den här gången heller.

När eftermiddagen byttes mot kväll hoppade jag i min nya klänning som jag köpte av en liten spansk designer i Marbella samt mina nya födelsedagsskor (ja, det blev två par!) från Manolo Blahnik.

Har ni sett så vackra, jag trodde jag skulle svimma när jag såg dem!

Det blev middag med Petra och Markus. Först fördrink på Le Hibou, sen mat och vin på Calle P. Missa inte deras pitcher med fläderdrink – MUMS!

Petra hade budad hem den här vasen till mig från en fransk konstnär som hon tyckte skulle passa perfekt i Marbella-huset. Så otroligt genomtänkt och fin present, men den bästa presenten är ändå att få ha en kompis som hon.

Efter en ljuvlig middag tog vi en drink på Milles innan vi promenerade hem i sommarkvällen.

Jag insåg när jag skulle sova att det var en perfekt födelsedag som tillbringades med de närmsta personerna i mitt liv, med god mat och dryck, och dessutom blev jag grattad av alla jag älskar och det gjorde mig varm i hela själen.

Hur har er helg varit? 

  1. Stort grattis i efterskott! Du strålar!
    Är så glad att du är tillbaka och hoppas du haft en fin sommar. Många kramar en trogen läsare!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi