We bought a new home!

Yes, det skedde ju mest i förbifarten här inne, men så är det ju att vi signade vårt nya hem för ett par veckor sen. Världens finaste lägenhet! Åh, jag gick in och blev totalt golvad av den. På bilderna lockade den inte så värst, men så sa Damon att ”Vi kan väl gå och titta” då den bara ligger lite längre ner på vår gata. Vi gick förbi spontant och när vi gick ut tittade jag på honom i chock och sa ”Jag är kär?”.

Ni vet så pass kär att när vi mötte ett annat par som var där för visningen vid hissen och kvinnan säger ”Åh vad bra, då vet vi att man får plats med barnvagn här” snäser jag tillbaka ”Ja men det går knappt, skulle faktiskt säga att det är skitjobbigt!!” i ren panik över att hon ska tycka om lägenheten lika mycket som jag. Hahaha. Vem blir man i kärlek alltså…

Den här gången stod stjärnorna rätt för oss i alla fall och några dagar senare signade vi – låt vårt nya äventyr börja!

Trots det faktum att jag varit skeptisk till att renovera, då vi helt enkelt inte har tid just nu, så kände jag verkligen att det var värt det för just den här platsen. Så fort jag klev in där andades det hemma.

Med det sagt – här kommer några inspirationsbilder! Följa med längst med vägen kommer ni absolut att få göra, men det kapitlet öppnar vi i höst istället.

Två renoveringar och två drömboenden på ett och samma år – snacka om att allt händer samtidigt! Men jag är så barnsligt glad över båda våra nya hem. Där ska vår familj bygga massa nya minnen ♥

  1. Förstår att du/ ni gillade lägenheten men att läsa att du snäste ut en främmande kvinna är inte okej oavsett om du är kär i en lägenhet eller inte. Man kan ju faktiskt bete sig

    1. Hahaha, du förstår att jag var sarkastisk va? Det är väl klart att jag inte SNÄSER mot folk. Är faktiskt en rätt trevlig typ.

  2. Huuuuur orkar folk? FANTASTISKT KUL med ny lägenhet, vet precis vad du menar, stort stort grattis. Vi signade också innan midsommar och kunde knappt sova för att jag vara så besatt, och så rädd att någon annan skulle få den. Ska bli kul att följa! Och det är inget krigsbrott att snäsa åt någon ibland….

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi