Weekly Plans

Hallå sommarsnäckor,

Jag har varit sjuk hela veckan! Länge sen jag var så dålig att jag bara stirrat in i en vägg och vilat i sängen, men jag antar att man inte kan stå emot sjukdom, inte ens om det är sista veckan innan semester och 28 grader ute. Så jag har mest legat i min säng med fläkten på och låtit Bonusfamiljen rulla i bakgrunden. Idag är det regn i luften och det tackar jag vädergudarna för, det är ju tusen gånger mysigare att vara sjuk i dåligt väder.

Hur mår ni? Går ni på semester nu?

Jag jobbar faktiskt denna vecka och halva nästa vecka innan semestern börjar. Vårt hus i Marbella kommer inte bli klart som det var tänkt (såklart…) så vi kommer börja med att hänga i Mariefred några dagar i min gudmors underbara hus. Sedan blir det 15 dagar i Marbella (istället för 6 veckor!) och så börjar vi jobba lite tidigare i augusti. Då kanske vi kan åka några veckor i höst istället när huset är klart.

På tal om semester så har jag bestämt mig för att ha hela juli ledig från bloggen. Som ni har märkt har jag haft otroligt lite tid till bloggen den här våren eftersom jag jobbar så mycket med Baby Journey. Tidsbristen har även kommit i kombination med andra tankar kring mitt influenser-jobb. Jag har alltid älskat det, men på senaste tiden har en längtan om mer integritet vuxit fram inom mig. Jag tycker det är jobbigt att saker jag skriver lever kvar för alltid och att folk får rätt att printscreena och använda det som dom vill. Jag vet inte hur mycket jag vill att andra ska tycka saker om mig på samma sätt längre? Jag vill skydda min familj och vara ifred. Det finns ju sociala medier som är mer fördelaktiga än andra om man samtidigt vill behålla integritet, så jag försöker väl fundera ut var och hur jag får bäst plats i sociala medier. Var jag kan få utlopp utan att behöva göra avkall på min personliga gräns för integritet.

Kanske väcks lusten till liv efter sommaren igen, men en ledig månad behövs verkligen för mig så att jag får chans att ladda om batterierna. Det här har varit den mest hektiska våren i mitt liv och nu ser jag fram emot återhämtningen. Jag vill äta jordgubbar, fika, gå på loppis, hänga med våra bästa vänner i Spanien, leka med barnen i sanden, dricka cava-sangria, bo i bikini, grilla på kvällarna, vara här och nu utan några måsten.

Men vi kör några inlägg till veckan ut innan semestern kommer. Puss!

 1. Ledighet från bloggen i sommar gör du rätt i. Njut av ledighet och tid med familj och vänner.
  Jag hoppas du fortsätter med bloggen, älskar att kika in här och läsa (har läst din blogg sedan gymnasiet, ca 14 år får jag det till), men du gör såklart det som känns bäst för dig. Kram <3

  1. Tack fina du, lite ledighet blir nog bra så får vi se hur det känns efter semestern. Älskar den här platsen och ER <3

 2. SOM jag älskar din blogg Michaela och SOM jag sörjt att inläggen kommer glesare och glesare ❤️ Det är typ min favoritstund på dagen att läsa din blogg! Du håller alltid så hög kvalité och inspirerar 🫶🏼 Hoppas innerligt att du inte lägger ner bloggen och mirakulöst får mer tid till den. Hejja dig och ditt arbete med Baby journey! Stor kram

  1. Åh, och jag som älskar att erbjuda den stunden. Så svårt när tiden inte räcker till… vi får se efter semestern helt enkelt. Tack för din kärlek <3

 3. Hur ska vi klara oss utan dina fina tankar och inspiration! Klok som få är du! Men förstår dig fullt ut, skulle känna på samma sätt! Bamsekramar och heja dig!

 4. Klart att du ska vara ledig fina du. Men jag hoppas så innerligt att bloggen kommer leva kvar, den/du är min absoluta favorit. ❤️

  1. Bloggen kommer vara saknad! Den är en liten fristad här på internet för oss läsare så hoppas den får leva många långa år till. Jag älskar ju text och lite mer långsamt tempo så blogg är så trevligt media tycker jag.

 5. Du kommer att vara saknad. Tack för att du finns och jag hoppas att du får en underbar sommar!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi