Frågor med Forni

Hej Michaela! Du ger alltid så bra presenttips och jag efterfrågar därför dina bästa förslag på födelsedagspresent till min älskade lillasyster som snart fyller 18 år. Vill ge något som hon både kan och vill använda nu men som hon också kan ha kvar en längre tid ?

Jag tycker absolut ett smycke! Varumärken som jag gillar är Nootka, Blue Billie och Sophie by Sophie.

Otroligt fint. Framförallt fastnade jag för ”min jämlike” för det är så extremt viktigt och en självklarhet men kanske också kan vara svårt ibland tycker jag, eller har det alltid varit en självklarhet för er?

Att vara jämlik i en relation är lite klurigt tycker jag, och därför något man behöver lyfta upp och diskutera regelbundet. För vad innebär det att vara jämlikar? Det är olika från relation till relation samt beroende på var man befinner sig i livet. Jag är den av oss som tar upp frågan och vill diskutera den, för att det är så viktigt för mig att känna att vi är just jämlika.

Firar ni era årsdagar? På något speciellt sätt i sådana fall? Firar ni när ni köpt lägenhet? Är ni bra på att fira överlag?

Ja, vi firar allt som går att fira! 9 års dagen och lägenheten firades med middag på Aira. En magisk upplevelse!

Vart kommer din fina guldkedja ifrån? 

Other Stories!

Hej! Skulle du/ni inte kunna göra en liten guide inför sommaren om man ska besöka Stockholm med barn?
Bra hotell, lämpliga restauranger, aktiviteter osv. Vore perfekt inför semestern!

Kul! Här kommer fem snabba tips: Ulla Winbladh, Villa Gothems Trädgårdscafé, dagstur till Fjäderholmarna, burgare på Lådan (Dantes favorit) och bo på Blique by Nobis!

Vad fint ? hur mår du? ta hand om dig ?

Jag mår ganska bra faktiskt, tack för att du frågar! Det är ingen hemlighet i bloggen att jag har varit lite skakig under våren av olika anledningar men jag har verkligen tagit mig ur dem och känner mig mycket mer harmonisk. Att jag blev klar med terapin ser jag som ett tydligt tecken på att jag är på väg mot en bra plats i mitt liv. Massa kärlek till dig!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi