Weekly Plans

Hej snäckor,

Midsommarveckan kom till slut! Den här våren har varit hektiskt och semestern känns efterlängtad. Jag ser fram emot att komma ner i varv och ha kvalitetstid med familjen. Det finns ingenting som väcker kreativiteten som semester heller, jag kommer alltid hem fullmatad med inspiration och positiv jobbenergi!

Som jag nämnde i 9-års inlägget så köpte jag och D ett nytt hem i förra veckan och det känns så galet kul och spännande! Vi båda är helt kära i vårt nya hem och kände att det verkligen var rätt. När vi gick därifrån efter andra visningen tittade vi på varandra med en blick som sa ”Honey, I’m home”, haha! Nu ser jag fram emot att börja planera för renovering och vår framtid där som familj.

På tal om renovering så går renoveringen i Marbella äntligen framåt efter att ha stått still ett tag. Det händer grejer och vårt andra hem börjar bli ett hem. Jag längtar efter att få kliva in i huset om några veckor.

Men nu är det midsommarvecka! Vi ska fira med nära vänner, god mat och massa bad i poolen. Helt otroligt att det ska bli 25 grader på midsommar, there’s a first of everything. Innan dess ska jag till frisören och bli tjusig i håret, träffa inredningsarkitekter, ha några möten och skriva content till appen. En underbar vecka alltså.

Ta hand om er och varandra ♥

  1. Vad fint att höra avseende nya bostaden och bostaden i Marbella! Håller helt med avseende semester, mycket efterlängtad!! Ha en fin vecka!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi